úterý 19. července 2016

Krbova mrizka se zaluzii

Kompletní sortiment krbových mřížek Kratky, klasické průchozí, se žaluzií , otevíratelné, tunelové mřížky, talířové ventily, příslušenství pro upevňování a . Mřížky jsou určeny na teplovzdušné rozvody krbů, můžou se osadit přímo na vzdušník krbu, nebo kachlových kamen a . Krbová mřížka 16x32cm s žaluzií bílá. Kratki KRATKI ventilační krbová mřížka 17xkrémová (lakovaná) bez žaluzií. Krbové mřížky ,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce. Vyrobeny jsou z kovu a nabízeny jsou . Ocelové s montážním rámečkem, lakované práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči . Kovová ventilační mřížka lakovaná práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám.


Podle užití je možné volit mřížky bez nebo s klapkou. Ovládání žaluzie je ruční a je umístěno na rámu mřížky. Příklad provedení objednávky.


Lze ji také použít jako revizní otvor, např. Vnější rozměr mřížky : 17xcm. Rozměr montážního rámečku: 12x4cm. Ventilační mřížky jsou nedílnou součástí realizace krbových kamen . Bílá krbová větrací mřížka uzavíratelná žaluzií , vnější rozměr 1x 3mm, rozměr rámečku 1x 2mm.


MKse žaluzií v bílé barvě rozměr otvoru : 2x 1mmrozměr předního rámečku : 3x 2mmhloubka mmmateriál : kov. Mřížky sestávají z ocelového rámu a drátěné sítě. Vnitřní rámeček pro zazdění je sundávací. Povrchová úprava - bílý komaxit.


Může taky sloužit jako revizní (kontrolní) . KRATKI 1x 1černá s žaluzií krbová mřížka ,cena: 279. Rádi bychom Vás upozornili že dostupnost krbových mřížek od výrobce Kratki se může lišit dle aktuální poptávky na trhu. V případě základních barev v. Doplňkový zdroj(e) energie: krbová kamnavobytnémístnosti Vytápěcí systém:.


CZ - eshop s kvalitní stínící technikou za zajímavé ceny, vše na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky