pondělí 22. srpna 2016

Hotel brno

Hotel Brno má vlastní restauraci s bohatou nabídkou pokrmů moravské a kontinentální kuchyně. Tramvajová zastávka Celní je vzdálená 3metrů. Velké slevy na on-line rezervace hotelů ve městě Brno , Česká republika.


Mnoho volných pokojů za skvělé ceny. Přečtěte si hodnocení hotelů a vyberte si ten, .

Kvalitní ubytování v Brně v krásném HOTEL BRNO. Garance nejnižších cen, prověřené hotely s hodnocením ubytovaných klientů. Hotely - Brno : Najděte na TripAdvisoru recenze cestovatelů, fotografie a skvělé nabídky ubytování v Brně, Česká republika. Nabízíme prostor pro firemní akce, konference, . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na. Pohodlné ubytování v centru Brna , kongresové prostory a luxusní Cohiba Club Conti.


Výhodné ubytování v zrekonstruovaném hotelu kousek od centra města - CITY HOTEL BRNO.

Kontaktní údaje a mapa pro příjezd k CITY HOTEL BRNO. Hotel Fontána Brno se nachází v nádherném prostředí u Brněnské přehrady. Nechte se hýčkat luxusem a designem.


Design a komfort na jednom místě. Hotel ARTE Vám nabízí komfortní ubytování přímo v centru Brna. Dvou až čtyřlůžkové pokoje v blízkosti vily Tugendhat.


Vítáme Vás ve VV hotelu Brno. Naše rodina nabízí ubytování hostům přijíždějícím do Brna již let. Před čtyřmi lety jsme pro hosty otevřeli nový moderní hotel . Hotel Pegas Brno se nachází v samotném centru města pod brněnským hradem Špilberk, v těsné blízkosti významné gotické památky - Jakubského kostela a . Rodinný nově zrekonstruovaný Hotel LAZARETNÍ km od centra Brna nabízí kvalitní čisté ubytování ve dvoulůžkových, čtyřlůžkových a jednolůžkových . Polévka: Hovězí vývar zeleninou, rýží a hráškem. Vepřový steak na mexických fazolích, americké brambory 10-.


Brněnský Hotel Pyramida se nachází v novorenesanční budově stojící pouhých minut chůze od historického centra města, zastávky autobusem od . Hotel Maximus Resort je umístěn do malebné krajiny Podkomorských lesů, jen několik metrů od Brněnské přehrady a pouhých minut od centra města Brna. Nezapomenutelné ubytování v hotelu.

Pro ty, kteří rádi zkouší štěstí, nebo se jen chtějí . Nově postavený hotel v blízkosti historických památek v Brně se nachází nedaleko centra města. Brno Holiday Inn nabízí komfortní ubytování u výstaviště. Dále jsou k dispozici prostory pro akce, konferenční sály, salonky, catering, wellness služby,. Penzion Integrity nabízí ubytování v centru Brna u výstaviště.


Dovolujeme si Vás srdečně pozvat do Penzionu Integrity. Hledáte hotel či ubytování v Brně?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky