středa 31. srpna 2016

Vetraci pas pod hrebenáč

Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí větrací pásy nároží a hřebene. Jeho šíře je upravena na všechny běžné šíře hřebenáčů různých druhů krytin. Hřebenáč kónický Hřebenáč slouží jako ukončení hřebene nebo nároží a to . Hřebenové větrání pod šindele Hřebenové větrání pod šindele Ceny od: 53.


Větrací pás nároží s kartáči, větrací pás hřebene pro šikmé střechy.

Používá se jako větrací a izolační pás pod hřebenáče ve hřebeni i nároží. Dobře se vytvarovává podle tvaru krytiny. VĚTRACÍ PÁS HŘEBENE A NÁROŽÍ CELOHLINÍKOVÝ - AL ROLL.


Hřebenáč je druh střešní tvarovky, určený k zakrytí hřebenů a nároží na střeše. Popis produktu ODVĚTRÁVACÍ PÁS POD HŘEBENÁČ. Samolepící větrací pás hřebene a nároží je pro své vlastnosti vhodný k ochraně. Vetrací pás nárožia so štetinami, vetrací pás hrebeňa pre šikmé strechy.


Hliníkové role - pásy pre vetranie hrebeňa strechy a nárožia.

Bohužel se nám nepodařilo najít produkt vetraci pas pod hrebenace. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy. Je možné použít oboustranně. Bezpečné zajištění proti vnikání deště, sněhu a prachu díky perfektnímu přilnutí ke střešnímu materiálu. Připevní se dvěma krátkými hřebíky a na něj se přitlačí hřebenáč , který se zafixuje pomocí.


Univerzálny vetrací pás na hrebeň a nárožia MediRollEko: je kombinovaný pás, stred pásu je z pevnej tkaniny,. Archiv Ochranný větrací pás pod krytinu hřebene a nároží, proti zalétávaní ptactva pod střešní krytinu. Vybírat lze z různých šířek pásu, od 2mm až do 3mm, podle velikosti hřebenáčů. VentOtec, VPS či celokovový pás VentAl air.


Další dostupné: Bergamo napojovací hřebenáč Y univerzální – typ 2. Bergamo větrací komínek keramicko - konglomerátový s flexi hadicí (1mm) . Bramac Figaroll Plus vetrací pás pod hrebeň s vysokou rozťažnosťou. A 3D PASy hliníkové a gumové barva . Hlavní obrázek produktu BRAMAC - větrací pás Figaroll 5m. Zajišťuje bezpečné připevnění hřebenáčů na hřebeni a nároží. Lze odvětrávat přes hřebenáč ( pod hřebenáčem), kdy se využívají doplňky jako těsnící pás hřebene nebo větrací pás hřebene, případně doplňkové odvětrání .

Na tento odvětrávací prvek se instaluje hřebenáč , dle typu střešní krytiny. Celohliníkový pás, barevně přizpůsobený odstínu krytiny. Držáky bleskosvodu na tašku a na hřebenáč.


Standardní hřebenáč 3tónový k asfaltovým taškam ONDUVILLA Celý popis. Pás větrací pod hřebenáč -kartáč -červený. Pod standardní hřebenáč se použije větrací pás hřebene a nároží, který chrání . Cena za 1ks = 1m Na okrajoch má husté štetiny ktoré kopírujú povrch škridly a zamedzuje vstupu vtáctva a nečistôt pod hrebenáč Materiál: Pás z PVC . Díky PP tkanině a šitému pevnému spoji s AL (hliníkovým).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky