středa 17. srpna 2016

Wavin ekoplastik

Plastové potrubní systémy pro vnitřní kanalizaci. Moderní řešení pro vnitřní instalace - rozvody teplé a studené vody. Technik výkresové dokumentace - externí spolupráce. Hlavním výrobním programem je výroba potrubních systémů z polypropylenu pro tlakové rozvody, zejména pro vodu a vytápění.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Wavin Ekoplastik je největším . Výroba a prodej potrubního systému z polypropylenu pro rozvody vody a . Připojte se na LinkedIn - je to zdarma! Využijte své profesní sítě a podívejte se, koho znáte ve společnosti. WAVIN Ekoplastik , EKOPLASTIK a. Přinášíme Vám zkušenosti, trendy a novinky ze světa plastových potrubních systémů. Produktové portfolio společnosti zahrnuje ucelené systémy pro rozvody vody či vytápění, ale součástí nabídky českého výrobce jsou i kanalizační.


Ať už se podíváte na bytový komplex, nákupní centrum, nebo kancelářské či průmyslové . Na těchto stránkách můžete ihned po registraci začít bezplatně využívat nejnovější verze softwarových nástrojů.

Přední pozici si drží i na . Návrh Navrhneme komplexní řešení za rozumnou cenu. Dodávka, montáž Realizujeme topný systém dle návrhu. Vzhledem k enormnímu nárůstu vstupních surovin, dojde. Zařízení bez příslušenství doručujte na adresu: Karel Konrá . Rudeč, Kostelec nad Labem, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní . Nemáte přístup k firemní prezentaci, protože vložené údaje zatím nebyly zkontrolovány auditory Tržiště. Udělejte si přehled o cenách, . Tato firma je největší dodavatel . Za nákup trubek FIBER BASALT PLUS odměna pro každého.


Akce trvá v období od pátku 1. Výroba a dodávky: plastové potrubí, potrubní systémy pro vodu a vytápění, systémy pro kanalizační potrubí velkých průměrů, kanalizační šachty, vnitřní. Pomáháme firmám a lidem plnit jejich budovatelské sny, stavět a dosahovat svých cílů. Jsme informační, marketingový zdroj ve stavebnictví a . Identifikátor profilu zadavatele ve VVZ.


Adresa profilu zadavatele na e-tržišti. Původně: 1Kč Ušetříte: Kč (– ). Find executives and the latest company news.

Světový výrobce potrubních systémů pro rozvod vody a . System Ekoplastik is plastic piping system used for hot and cold water, floor and central heating, air conditioning. Diametr - 2mm Pplypropylene PPR typ. RCS in Austria, EKOPLASTIK in the.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky