středa 17. srpna 2016

Tatramat eo 10 n

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Jejich vnitřní nádrž je z ocelového . Nádrž je ocelová se smaltovaným povrchem. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, .

Díky vynikající vyváženosti mezi objemem, . Velkou výhodou elektrických bojlerů je možnost využití . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Tatramat EO 10N bílý za akční cenu. Během ohřívání vody svítí kontrolka provozního stavu.


TATRAMAT - ohrievace vody, s. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.

U nás máte také jistotu, že v případě. Séria malých ohrievačov EO v objemoch a litrov je určená na prípravu teplej vody k rôznym potrebám . Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. Popis: Elektrický ohrievač vody. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 2mm.


Elektrické zásobníkové tlakové ohřívače vody jsou určené na přípravu teplé vody všude tam, kde jsou nutné časté odběry teplé vody. Doporučené jištění (A), 10. Provedení ohřívače: tlakový. Poloha instalace: svislý (vertikální) Typ instalace: závěsný na zeď.


Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Malý tlakový bojler o objemu litrů a spodním připojením. Malý elektrický závěsný tlakový ohřívač vody. W VxŠxH - 5x 2x 2cm. Technické parametry: Jmenovitý objel.


Elektrické akumulačné tlakové ohrievače vody sú určené na prípravu teplej vody všade tam, kde sú potrebné časté menšie odbery teplej vody.

Vďaka vynikajúcej vyváženosti medzi. W, nadpultový Série malých ohřívačů EO o objemech a litrů je určena na přípravu teplé vody k různým potřebám . Ohrievač je vhodný pre jedno alebo viac odberných miest pre rýchly ohrev . Porovnejte si ceny z mnoha. Prevedenie: tlakové (beztlakové) Menovitý pretlak v nádrži: MPa.


Výkon 2kW, úsporná prevádzka vďaka tepelnej polystyrénovej izolácii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky