pondělí 22. srpna 2016

Nastaveni regulatoru tahu

Model co máme přikládám na fotce. Viadrus na peletky - nastavení posts 3. Regulátor komínového tahu posts 7. VIADRUS U22(prosím o radu) posts 16. Další výsledky z webu forum.


Při instalaci regulátoru v poloze (a) platí pro nastavení.

REGULÁTOR KOMÍNOVÉHO TAHU s explozní klapkou. Připojit reakci do diskuze Základní nastavení regulátoru tahu. Můj test regulátoru tahu 2. Proč koupit a nainstalovat novou generaci regulátoru komínového. Nerezové provedení regulátoru umožňuje použití i ve velmi vhlkém prostředí.


Na regulátoru jsou na ovládači dvě okna ukazující teplotu nastavení ,. Termostatické regulátory tahu slouží k regulaci výkonu kotlů na tuhá paliva ovládáním klapky přívodu spalovacího vzduchu. Jejich výhodou je robustní, .

Pomocí energeticky úsporných regulátorů tahu odpadá ucpání komína během fáze zapálení. Nastavení dor a reakce regulátoru komínového tahu. Energeticky úsporný regulátor komínového tahu ESREKO II.


Otvírací tlak je určen vodorovným nastavením regulačního závaží vzhledem k . Při vyšším tahu komína než je předepsaná hodnota, se zvyšuje teplota. Po montáži a nastavení regulátoru tahu je třeba překontrolovat, jestli se osa v . Mam komin nerez prumeru 1asi 15m dlouhy, tah komina daleko pres 35p. Po namontovani presne tohoto regulatoru a nastaveni na 20p dle vyrobce kotle . Zajistěte, aby byl dodržen předepsaný tah komína v. Máme regulátor tahu pro kotle na tuhá paliva FR 1na kterém jsou dvě. Vysoká návratnost prostředků investovaných do regulátoru tahu je dána snížením spotřeby . Typová řada digitálních regulátorů Xblock od firmy MEROBEL je navržena.


Když stoupne podtlak ve spalinové cestě, regulátor tahu se otevře a regulovaným přívodem vzduchu omezí podtlak na nastavenou úroveň. Při nastavení regulátoru tahu na minimální hodnotu udržuje teplotu vody v. Vyčištění spalinových tahů a spalovacího prostoru. OPOP regulátor tahu RT - Značka Opop - Náhradní díly pro plynové kotle.


Tato regulace je neměnná a je nastavena mechanicky obsluhou kotle.

Nejnovější generace regulátorů tahu. Elastické těsnění zabraňuje vibracím a úniku spaliny. Montáž a nastavení regulátoru tahu.


Třídění stavebních výrobků a konstrukcí . Jakmile je dosažena nastavená hodnota, klapka se opět uzavře. Obsluhovat kotle smí jen dospělé osoby, které byly seznámeny s jeho funkcí. Obsluha kotle smí uvádět kotel do provozu, nastavovat teplotu na regulátoru tahu.


Znázornění nastavení podtlaku je také na nálepce regulátoru. Elektronický usměrňovač tahu UNISTER Pje určený k řízení teploty kotle na tuhá paliva otevíráním a zavíráním klapky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky