pondělí 29. srpna 2016

Žáruvzdorná malta

Kamnářská vyzdívková malta - HAFNERMÖRTEL UNIVERSAL Kg. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Je žáruvzdorná univerzální malta s keramicko-hydraulickou vazbou. Zdicí žáruvzdorná malta , ZKO 10kg objednejte v eshopu.


Obsahuje jemnější složení lomeného zrna. Prodej krbů, krbových sestav a příslušenství.

Malta žáruvzdorná FFM 5kg QUICK-MIX - Maltová směs s obsahem šamotu určená pro opravy i nové vyzdívání a spárování topenišť, obložení krbů, pecí a míst, . Zdící malta se standardní dobou tuhnutí. Odolná vůči teplotám až do 4° C. Vyznačuje se dobrou přilnavostí k různým druhům stavebních materiálů. A její další nespornou výhodou je, že je rychletuhnoucí. Malta se rozdělává čistou vodou v poměru cca 21 . Cena s DPH info, 7Kč. Sníženou sazbu DPH můžete využít pouze v případě doobjednání montáže.


Vhodná na vnitřní i venkovní použití.

Haftmörtel) určená pro opravy topenišť,sezdíváni a lepení žárovzdorných materiálů s . Charakterizuje se dobrými lepícími vlastnostmi. Distributor pro ČR a SR, HS Flamingo s. Vše potřebné ke stavbě včetně maltových směsí, betonu, potěru i omítek naleznete v kategorii malta - omítka - beton. Původní cena s DPH: 9- CZK. Dostupnost: dny ( FFM - Žáruvzdorná malta s šamotovou moučkou 2kg ) . Nabízíme prodej a montáž krbových kamen, krbů a komínů včetně souvisejících služeb. Používá se jako pojivo při stavbě krbů, kamen a pecí.


Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat. Vyberte si z prosím z naší aktuální nabídky. Ideální doplněk při stavbě krbů, kamen a podobných topných prvků. Je při zpracování plastičtější.


Blakite: Vysoce žáruvzdorná malta tmavě šedé barvy, která je charakteristická svou vysokou schopností zadržovat vodu. Byla speciálně vyvinuta pro pokládání. Suchá žáruvzdorná maltová směs s obsahem šamotové moučky pro zdění a opravování svislých i vodorovných konstrukcí krbů, kamen, grilů, sporáků, komínů , . Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití.


Určeno pro prodej spotřebiteli i pro . Cena: Kč, Lokalita: Nový Jičín.

Je vhodný pro místa, kde je třeba kratší doba zpracovatelnosti. Neuvěřítelna cena na Žáruvzdorná malta v Zaporožě (Ukrajina) od společnosti NPKO Tata, ChP. Název: FFM žáruvzdorná malta.


POUŽITÍ: ZEDNICKÁ OHNIVZDORNÁ MALTA ZKO určená ke zdění otevřených krbů, krbů s vložkou a krbů s roštem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky