čtvrtek 27. dubna 2017

Geka rychlospojky

Geka program jsou vysoce kvalitní rychlospojky , záslepky, ventily pro vodu i jiná média. Mosazné i otočné hadicové rychlospojky Geka využijete především při práci na zahradě. V naší nabídce nechybí ani těsnění ke spojkám. Nerezová rychlospojka GEKA.


Bajonetové rychlospojky určené pro všeobecné použítí.

Jednoduché spojování hadic, zejména pro vodu a ostatní neagresivní . ZÁHRADA - zavlažovanie - rýchlospojky Geka. Rýchlospojka bajonetová hadicová Garden. Poznámka Koncovky je možno osadit na veškeré . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nabídka zahradního programu německé značky GEKA.


Geka bajonetové spojky a rychlospojky.

GEKA hadicová rychlospojka. Mosazná rychlospojka Geka pracovní tlak max. RYCHLOSPOJKY S VNITŘNÍM ZÁVITEM. Sortiment je dále dělen na průmyslové spojky univerzální Kamlok a . Geka Plus je urćena pro poużití ve vodohospodářském prűmyslu pro pitnou vodu.


Robustní, odolné proti oděru. Speciální průmyslové hadice dodáváme do druhého dne. Rychlospojka C vnější závit. GSK - trn na hadici mm. Použití produktu: MédiuProdukty: Univerzální rychlospojky.


Kapaliny Spojky kompatibilní pro všeobecně rozšířené provedení s roztečí mm . Naše cena 6Kč (EUR). Dostupnosť, Skladom (ks). TAFIMEX trade velkoobchod navijáky, držáky na hadice, rychlospojky Geka , na vzduch, Hledáte kvalitní hadicové rychlospojky ostatní komponenty pro . Zajišťují absolutní těsnost.


Funkčnost a spolehlivost je zaručena.

GEKO mosadzné rýchlospojky. Pri práci na záhrade určite každý ocení jednoduché spájanie hadíc. Hadicové, závitové rýchlospojky - mosadz GEKO.


Preto máme pre vás ideálne riešenie pomocou hadicovej rýchlospojky geka , ktorú zakúpite . Výrobca: KOVOPLAST CHLUMEC NAD CIDLINOU. Nachádzate sa v oddelení: ZÁVLAHA rýchlospojky. Geka - bajonetová rýchlospojka mosadzná je určená na vodotesné spájanie rôznych druhov a veľkosti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky