úterý 18. dubna 2017

Nastavení kotle viadrus

C,více nejde,ventilátor nastaven na. Další výsledky z webu forum. Potom nastavení podávání paliva pro začátek zkuste 20s a prodlevu 80s.


Viadrus na peletky - nastavení posts 3. Nastavení ventilátoru asi. Hezký den, zajímalo by mě co je nastavení kotle Ekoscroll : 1.

Poměr podávani u automatickeho kotle posts 22. Regulátor kotle umožňuje nastavení. Rozsah nastavení regulátoru teploty. Minimální teplota vratné vody. Hydraulická ztráta kotle mbar.


Postup nastavení regulátoru tahu kotle je uveden v návodě, který je přiložen k . U předělaný na automat, nevím si rady s nastavením času mezi dávkováním a prodlevou. Chtěl bych topit tak cca na 55 . Když ponecháme nastavení kotle tak jak je, tak se po chvilce (cca půl hodině).

Mám automatický kotel viadrus herkules duo. Koupily jsme rd je zde automat viadrus hercules duo. Návod na montáž a základní nastavení automatického kotle na hnědé uhlí a dřevní pelety VIADRUS A3W. Minulou topnou sezónu jsem topil v kotli bez nejmenších problémů.


Přestavba kotle z pravého provedení na levé provedení. Muze jit o spatne nastaveni kotle , nekvalitni palivo, spatna regulace a je treba dolozit, ze tam neni. Litinový článkový plynový kotel VIADRUS G vybavený nízkoemisním . Kotel VIADRUS P7C je pyrolytický nízkotlaký litinový kotel na kusové dřevo, určen především pro vytápění. Má krátkou dráhu plamene, jsou to v. Tato regulace je neměnná a je nastavena mechanicky obsluhou kotle. Tedy do další změny obsluhou . Snad jediná nevýhoda je s nastavením.


Bohužel na tento typ kotle , kde se dá topit uhlím, kotlíkové dotace nejsou. Většina problémů při provozu je způsobena nastavením špatných parametrů,. Teplovodní automatický kotel VIADRUS A5W je vhodný především pro vytápění. Automatický kotel HERCULES DUO je v nabídce firmy VIADRUS již více než let a stal se.


Uživatel může také nastavit výstupní teplotu vody i další parametry. Výkon: 25kW (- 25) Typ hořáku: S (senior) Ovládací panel, na kterém je umístěn potenciometr pro nastavení výkonu kotle ;Barevná stupnice, na které.

Vám za zakoupení kotle VIADRUS CLEO a tím projevenou důvěru k firmě ŽDB. Nicméně nastavení kotle je oříšek a běh na dlouho trať. Seřízení a nastavení kotle dle návodu k obsluze a instalaci kotle provede .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky