úterý 25. dubna 2017

Repase tlumiče fox cena

Katalogy, letáky a návody na vidlice a tlumiče FOX Racing Shox ke stažení: zde. Využijte autorizovaný servis FOX CYKLOŠVEC a pošlete vidlici nebo tlumič Fox do. Repase vidlice FOX bez přetěsnění tlumící jednotky (náplně a těsnění v ceně ). Fox vložky do tlumiče 5-ti dílné včetně pouzdra 8mm.


Zcela nový systém kluzných pouzder a vymezovacích vložek tlumičů FOX Dokonalost v detailu. Výměna oka tlumiče , 1Kč.

Dodatek - repas tlumení pouze v nezávodním režimu, ty dva roky :). Olej – Fox doporucuje tlumici 10ku, ma nekdo zkusenost s 5kou? Kde dat k servisu vidlici FOX 24. Cena servisu vidlice Fox 3. Domácí repase je samozřejmě možná a někdo si ji realizuje sám, nicméně.


Pokud svou vidlici nebo tlumič značky Fox Racing Shox do Písku . Využijte náš autorizovaný servis FOX CYKLOŠVEC a pošlete vidlici nebo tlumič Fox do Písku na pravidelný servis. Třeba repasi tlumiče FOX Float teď děláme za 8Kč včetně materiálu.

Ceny servisních úkonů se můžou lišit od typu a značky vidlice či tlumiče. Komplet servis vidlice- cena obsahuje servisní kity pro vzduchovou i olejovou část,. FOX Talas V Air Kit Fox Talas V (pouze oprava nefunkční změny zdvihu). Servis tlumičů WP,Reiger,Öhlins. Po zjištění skutečného stavu kontaktujeme zákazníka a sdělíme mu cenu opravy, termín dokončení,.


Ceny neobsahují materiál ani náplně. Při kompletní repasi vidlice většina výrobců doporučuje vyměnit kompletně všechna. Značka Fox se po dlouhá léta soustředila pouze na tlumiče , výroba vidlic . Tyto operace však již nejsou v ceně prohlídky. Místo repase je možné s výhodou objednat tovární servis vidlice FOX nebo si lze přiobjednat repasi brzd a pedálů za. Předběžná cena servisu Vám bude sdělena při příjmu věci k servisu naším mechanikem.


Zadní vzduchový tlumič Fox RPVelocity Tune M Rebound Tune M Boost valve tune 225 . Fox , RockShox, Cannondale Lefty a Fatty, Suntour, RST, DT Swiss. Rock Shox, Fox , Marzocchi, Manitou aj. Jo,tak to jo,já tě blbě pochopil,myslel jsem sportovní jako Fox ,Ohlins,elk. No ono třeba když se podíváte na ceny tlumičů Ohlins,tak je to pěkná. Prémiové tlumiče pérování pro sportovní a užitkové čtyřkolky, SXS, UTV a off-road.


Made in USA Pokud chcete v závodě zrychlit o desetinky vteřiny,.

Tlumiče pro celoodpružená kola, tlumiče s expanzní nádobkou, pružinové tlumiče. Sada těsnění pro odpružené vidlice FOX s otevřenou olejovou lázní, průměr vnitřních nohou mm. Prodám zánovní tlumič TLUMIČ FOX FLOAT CTD BOOSTVALVE KASHIMA COAT. Protože se stále více množí případy, kdy majitelé kol Specialized EPIC podlehnou fatální touze zjistit, jak vypadá jejich tluimič s Brainem uvnitř . Vyrábíme pístnice, těsnění, prachovky, pouzdra, . Remote Lockout, (u tlumičů není součástí ceny tlumiče ). Základní servis tlumičů Fox , Manitou, SR Suntour.


Zadní tlumiče na kola mají ještě lepší zpracování nárazů a tvrdý lockout. Nepřehlédněte zvláště fox tlumiče na kolo, ty jsou velmi oblíbené!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky