pondělí 24. dubna 2017

Vodácký kemp

Půjčovna lodí IN LIFE Morava vám představuje řeku Moravu a kempy podél jejího toku. Jako dva naše domovské kempy vám zajišťujeme pohodlí v kepech v. Hledáte ubytování v kempu ? Vyberte si z 1kempů - najdete hodnocení, fotky, ceník, vybavenost a přímé kontakty. S hlídaným parkovištěm a pláží.


Ubytování, stravování, občerstvení 2míst k sezení, dvě velká parkoviště, nové sociální zařízení, teplá voda, sprchy.

Klidný vodácký kemp přírodního rázu na Vltavě. Jsme v TOP kempů ČR a SR, číslo mezi vodáckými kempy. Vyzkoušejte nás, přespěte u nás. Týnec nad Sázavou – 1kmNa pravém břehu se nachází celkem rozlehlý, ale často přeplněný kemp Metaz.


Vodácke recenze, diskuze, fórum. Aktuální ceník pro vodácké tábořiště kemp Viking. Ceník ubytování , ceník lodí a raftů půjčovny lodí a raftů Odyseatour.


Kemp se nachází na pravém břehu řeky Vltavy, hned pod hrazí vodního díla Lipno II. Jde o klasický vodácký kemp , kde většina .

Možnost ubytování v chatkách nebo ve stanech. Občerstvení a sociální zařízení samozřejmostí. Novinky: tankové pivo, obří trampolína = nekonečná zábava.


V areálu kempu je dostupné sociální zařízení - teplá voda hodin denně. Vybavení kempu : Venkovní restaurace s krbem, chatky, pitná voda, nové sociální zařízení, teplá sprcha, hřiště, možnost zapůjčení lodí, telefonní budka, poštovní . Také jsme vyasfaltovali výjezd z kempu Loket, aby jste nehrabali s auty na . Veřejné tábořiště Stvořidla. WC, sprchy, kiosek dostupnost: autem . Není nutná rezervace předem.


Nachází se v něm pitná voda, ohniště, připojení k internetu, WC, SPRCHA, sušička. V sousedství kempu se nachází . Sbor dobrovolných hasičů Velké Hydčice, Kemp Velké Hydčice, Soutěže, Okrsek. Nabídka ubytování v kempu pro cca 1stanů a karavany.


K dispozici jsou elektrické přípojky, WC a sprchy s teplou vodou. Pro ty co připlují po vodě,. Kemp patří k oblíbeným startovním místům vodáků.


Vítejte na webových stránkách 1. V polovině května se otevřel nový vodácký kemp v Horce nad Moravou, jehož provozovatelem je půjčovna lodí Pádlo Morava.

Stránky nejen vodáckého kempu u řeky Sázavy Horka Buda. Kemp Na Pískárně na břehu Vltavy nabízí. Rybáři, cyklisté a houbaři čtyřmístné chatičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky