čtvrtek 20. dubna 2017

Teploměr spalin s jímkou

Spalinový teploměr pro umístění do kouřovodu. Součástí jímka pro instalaci, do které se teploměr umístí. Teploměr spalin DTU s jímkou. Způsob montáže, přímý na jímku.


Koupil jsem si teploměr s jímkou do 450°C na měření teploty spalin co mi jde do komína. Kam byste ho umístili do roury jdoucí z kotle?

Utěsnění jímky v kouřovodu budu řešit až budu teploměr resp. Při roztápění , mužete mít teplotu spalin hodně vysokou , ale teplota . V nabídce naleznete teploměry kapilárové, stonkové s jímkou a příložné. Většina měří v rozsahu - 1°C, výjimkou je stonkový teploměr s rozsahem - 500 . HOTJET ONEClassic 55°C Tepelné čerpadlo vzduch- voda, venkovní kompakt(kotlíkové dotace a NZÚ SVT). Atmos spalinový teploměr do kouřovodu - teploměr s jímkou. Magnetický teploměr spalin KFenergy na kamna a kotle.


C stupnice rozdělena po 1°C. Model pro snímání teploty spalin nemá jímku a umisťuje se přímo do kouřovodu.

Plášť tělesa: poniklovaná ocel. V závislosti na teplotě spalin lze stanovit tepelnou bilanci kamen a zároveň se. Jednou z vlastností těchto teploměrů je jejich rychlá časová odezva na. GU – jímka pre teplomer – 1mm.


Model - 500°C pro snímání teploty spalin nemá jímku jako součást balení a je nutno jí objednat zvlášť. Jímka pro teploměr nebo čidlo do akumulační . Kapilární teploměr je určený k měření teploty v soustavách, kde místo snímání. Materiály ochranných jímek nebo kombinace různých materiálů. Thermometer - měřič teploty.


GU - jímka pro teploměr - 1mm. Kondenzát je jímán v kondenzátní jímce na kouřovodu a odváděn potrubím do. Zvláště je vhodný pro používání v silech, jímkách , tancích a nádržích.


V kombinaci se dvěma vysoce přesnými platinovými odporovými teploměry je MKT Milikelvin. Dvířka k udírně jsou vybavena těsněním, teploměrem a vyjímatelnou kondenzační jímkou. Hluboký praktický zazdívací rám je opatřen úchyty pro snadnou . Tento vysokoteplotní snímač teploty je velmi vhodný pro měření teploty spalin a kouřových plynů při. Snímač teploty s jímkou , Ano.


Typ teploměrné vložky, Vyměnitelná teploměr. Kouřovod Ř 1mm s čistícím víkem.

Přidat do oblíbených položek. Jímka spalinového teplomeru Kliknutím zobrazíte podrobnosti. Technické údaje spalin potřebný tah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky