čtvrtek 20. dubna 2017

Venkovní popelník s košem

Výška venkovního popelníku 60cm, průměr popelníku 25cm. Nerezový popelník s košem na odpadky. Kovový venkovní popelník litrů, černý. Odpadkový koš s popelníkem nerez lesklý.


Nabízíme popelníky do veřejných prostor, nebo k ve.

Venkovní popelníky vhodné do vyhraněných prostor pro kuřáky. Vmbal Nástěnný venkovní nerezový popelník 3l, 3x 2x mm. Popelník venkovní s odpadkovým košem. Expresní dodání do 48h, množstevní slevy při nákupu více kusů popelníků.


Volně stojící popelník s košem. Robustní konstrukce koše zaručuje dostatečnou stabilitu. Vrchní část koše tvoří popelník ,který lze přesypat do koše pootočením . Naše cena: 3Kč (1€).

Původní cena: 4Kč (1€), sleva. Pozinkované, z nerezavějící oceli, odpadkové koše s popelníky nebo s hasící vložkou. Osobní převzetí po platbě předem.


Doporučujeme pro vnitřní i venkovní použití. Jestliže koš umístíte venku, doporučujeme umístění pod přístřešek na suché, rovné místo. Koš je vyroben z ušlechtilé oceli. Rozměry (průměr x v): 2× 6mm.


Kovové venkovní odpadkové koše Manutan s popelníkem , objem l. Kvalitní Gastro sortiment za super ceny, vybavení hotelů, domácností, restaurací, jídelen. To však neznamená, že nemůže i dobře vypadat. Vyberte si z naší nabídky odpadkové . Nakupte snadno a rychle, bez registrace.


Koše a popelníky do restaurací a hotelů - do interiéru i exteriéru - najdou široké využití. Cena za kus, 69Kč, 84Kč. Tělo a víko koše z odolné, nerezové oceli. Moderní design, který si zachovává i praktickou funkci.


Půjčovna vybavení: odpadkové koše - stojanové konstrukce na odpadkové pytle, popelníky s odpadkovým košem.

Kč bez DPH ( Kč s DPH), STOJAN NA JEDEN PYTEL S VÍKEM. Samostojný venkovní kuřácký stolek s popelníkem a odpadkovým košem. Stabilní odpadkové koše s popelníkem odolné proti povětrnostním vlivům. Koš odpadkový nerez l NILA.


Dvoudílné terasové stolní popelníky se závětřím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky