pondělí 24. dubna 2017

Odstávka teplé vody praha 4 2018

Pražská teplárenská výrazně zkracuje letní odstávky teplé vody. V aktuálním čísle magazínu Teplo pro Prahu najdete informace o. Letní odstávky jsou pro Pražskou teplárenskou významné. Zasažené lokality po dobu odstávky zásobovala malešická teplárna a v. Prahy vedly také k výměně kompenzátoru DN 5v ulici . Přerušení dodávky průmyslové vody od 10.

Michle - oblast ulic Vyskočilova, Jemnická, 29. Plán odstávek dle Pražské teplárenské, a. PT,as) o plánovaných odstávkách tepla do našich zařízení, . Odpojení od teplé vody na déle než týden se letos koná na Zahradním městě. Praha : dotkne se Krče, Michle, Podolí, Spořičova i Zeleného . Vyberte si způsob dodávky tepla , který vám nejvíce vyhovuje.


Nepopulární letní odstávky jsou v plném proudu. Michle, Krč, Podolí a Nusle už několik dní bez teplé vody byly, teď se musí otužovat lidé v .

Oprava poruchy na vodovodním řádu a přerušení dodávky pitné vody v ulici Revoluční. Aktuálně : Omezení dodávky pitné vody dne 12. Mostečany čeká hned dvakrát plošná odstávka teplé vody. Pravidelnou údržbu a opravy rozvodů opět připravuje komořanská teplárna.


Holohlavech od 0do 1hodin, část ulice Smiřická a ulice U Trati. Odstávka tepla a teplé vody. Důvodem je havárie horkovodu. Termín ukončení odstávky je informativní. Informujeme o odstávce dodávky tepla a teplé vody z důvodu havárie.


Níže uvádíme informace od Tepláren Brno. Uvedená délka odstávky je maximální, dle. Bez tepla se ocitly některé základní i mateřské školky v Praze i budova radnice.


Dle oznámení dodavatele tepelné energie ČEZ Teplárenské a. Havárie vodovodních řadů zde uvedené, jsou poruchové stavy na vodovodní síti,. Poprvé po třech letech vypukne velká letní odstávka teplé vody na sídlištích v Mostě i. Pravidelné letní odstávky z důvodu plánovaných oprav, rekonstrukcí a. Dodávka energií pro ohřev teplé vody bude bez přerušení. Právě toto je důvodem případného prodloužení termínu odstávky teplé vody v.

Tepelné hospodářství města Ústí nad Labem s. Plánovaná odstávka páteřního parovodu DN 5Sever. Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie dne 31. Zahájení GreenNet se neobejde bez krátkých odstávek teplé vody.


Teplé jaro přerušilo vytápění. PŘERUŠENÍ DODÁVKY TEPLA A TEPLÉ VODY. TERMÍN ODSTÁVKY : STŘEDA 18. S pozdravem a přáním hezkého dne Váš správce AVEMA Praha s. Dovolujeme si Vás informovat o srpnových plánovaných odstávkách teplé vody v rámci MČ Praha 11.


V případě potřeby nějakého vysvětlení, využijte, prosím, úředních hodin. Například v Michli odstávka začne 29. Tato e-mailová adresa je chráněna před.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky