pátek 30. června 2017

Dakon dor 32 emisní třída

Kotel na hnědé uhlí, brikety, dřevěné brikety a dřevo, emisní třída , rozměrově stejný jako staší typy kotlů . Dakon DOR kotel na pevná paliva, výkon 32kW. Ještě jedna věc, kotel DOR-F teď má psanou třídu emisí 3. Dakon - Kotle na tuhá paliva, Elektrokotle, Nástěnné plynové kotle, DOR F, DOR D. DOR - kW, ocelové kotle pro spalování dřeva a dřevního odpadu, . Prodám kotel na pevná paliva Dakon Dor II. Ocelový kotel DOR F se speciální konstrukcí pro spalování hnědého uhlí vyniká . Nabízíme Vám moderní a spolehlivý kotel na pevná. Technické údaje Dakon KP PYRO.


EN 303-5) na obsah škodlivin ve spa-. Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy 3. Chybí: Inzeráty dakon dor - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Palivo: hnědé uhlí – ořech I, hnědé uhlí, dřevo, černé uhlí, koks. DAKON DOR F - 15kW empty. Emisní třída hnědé uhlí ořech I (20–mm).


KOTEL DOR D na dřevo název výkon objednací číslo. Další nespornou výhodou kotle je. DOR F 1 DOR F 1 DOR F 2 DOR F 2 DOR F MAX, DOR F , DOR F. JAKOS ETKA LS EMISNÍ TŘÍDA 3. TOP-MAX, Viadrus a Dakon emisních tříd a 5. Bylo v něm topeno sezónu, jako nový, plně funkční.


Dakon 1který už tu technickou a emisní třídou oplývá a já měl vše černé na bílém. Porovnejte si ceny z mnoha. Dakon Dor , Dakon UR, Dakon FB, Viadrus U 2 U 2 U 2 Emka, Pluto atp. Třída kotle ( emisní třída ) vypovídá o množství vypuštěných emisí do ovzduší, platí.


Tento kotel má emisní třídu a jeho provoz tak bude možný i po roce 2022.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky