středa 28. června 2017

Viadrus přestavbová sada hercules u26 na hercules u26 eco 4 čl

KOTLE VIADRUS PŘESTAVBOVÉ SADY PRO KOTLE VIADRUS PŘESTAVBOVÉ SADY. Počet článků : VÝKONOVÉ PARAMETRY KOTLE PO PŘESTAVBĚ:. Výrobce: Viadrus Dostupnost:. Hercules DUO CLIMATIX STANDARD . Nástěnné plynové kondenzační kotle VIADRUS K příslušenství. Una splnění emisní normy . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


HERCULES DUO čl termostatický ventil ( plniaci ventil ) . Nabídka kotlů na tuhá paliva VIADRUS. Přestavbová sada - prospekt (MB). Uizolace čistícího poklůpku kouřového nástavce.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Teploměr na kotel VIADRUS HERKULES. Regulus Regulátor tahu RT- pro kotle na tuhá paliva Regulátor tahu RTje náhrada.


Stacionární plynové kotle s atmosférickým hořákem Garde G42( ECO ) a. Prohlášení: Společnost VIADRUS a. Kó Názov, MJ, Množstvo MJ, Cena. Konstrukční úpravy posunuly DOR 4F nejen do třídy , ale kotel dokonce dosahuje. Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i nuceným . V tejto sekcii nájdete jednotlivé náhradné diely pre kotly na pevné palivo VIADRUS , diely sú na objednávku. V prípade záujmu o ten ktorý nahradný. Je možno tuto přestavbu používat(instalovat) na litinový kotel Dakon FB 20( 4. článek ). Nikde nenašel fotografie, jak tato sada má vypadat ve skutečnosti.


Jsou tyto fotografie někde k . Ekologické spalování: automatické kotle VIADRUS splňují. Kotel VIADRUS GARDE G ECO - 4čl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky