pátek 30. června 2017

Rozdělovač podlahového topení 8 okruhů

KIIPTHERM PROFI - okruhů , rozdělovač podlahového vytápění s hlavicemi a průtokoměry Doporučený rozměr skříně: podomítková 7mm, nadomítková . Termoregulační rozdělovač z mosazného profilu UNIVERZAL - okruhů. REHAU nerezový rozdělovač HKV-D topných okruhů pro podlahové topení - okruhů. ROZDĚLOVAČ pro podlahové topení ICMA s průtokoměry - okruhů.


Rozdělovač podlahového topení s průtokoměry a uzavíracími ventily . SKŘÍŇ pro rozdělovač nadomítková - 7- ROZMĚR: výška 5mm šířka 6mm. PODL rozdělovač podlahového topení pro okruhů. Kompletně osazený rozdělovač s průtokoměry pro snadné vyvážení podlahového vytápění. Provedení Mosaz, připojovací adaptéry 16. Slouží k regulaci teploty vody z . RZPs termostatickými ventily a regulačním šroubením s průtokoměry okruhů.


Popis: nový s 2letou zárukou . Rozdělovače jsou univerzální pro systémy připojení radiátorů a podlahového vytápění používané v ČR. Skupina sortimentu zboží, CON- CONCEPT - systém podlahového topení. V případě potřeby připojení více než -mi . Obsahuje: - trubky rozdělovače a. Sestava rozdělovače pro podlahové topení se směšovací sadou a elektronicky řízeným oběhovým čerpadlem.


Zařízení se dovybavuje čerpadlem a . Využíjte mimořádnou nabídku rozdělovačů pro podlahové vytápění. CZ - NAVOD K OBSLUZE ROZVADĚČŮ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky