čtvrtek 22. června 2017

Pračka bosch poruchy

Nájdete riešenia nasledujúcich kódov porúch : Viac. Chybový kód práčky Ealebo F17. Ak sa porucha nedá opraviť, obráťte sa na náš zákaznícky servis a dohodnite si servisnú návštevu. Archiv Podobné Přeložit tuto stránku 16. Ja som si kúpila pred štyrmi dňami práčku.


F2 sítko jsme vyčistili, ale nápis svítí stále.

Bez jediné opravy a poruchy. Jinak tento kód poruchy by mohlo naznačovat zablokované vypouštěcí čerpadlo. Unsubscribe from Stefan Gilan? Dobry den, Pracka BOSCH dnes vypovedela skuzbu a hlasi chybu FNa kolik by podle Vasich zkusenosti prisla oprava? Chtěla bych se podívat, jestli není zanešený filtr od čerpadla, ale . Když nemůžete poruchu odstranit sami podle následující tabulky:.


Návod k použití a instalaci. Nejedná se o poruchu – Systém kontroly nevyvážené zátěže zastavil od-.

Bosch maxx a neodčerpává vodu. Hlási Vám práčka chybu, ale vy neviete, čo znamená? AE – práčka signalizuje poruchu v systéme automatického vypnutia.


Přejít na Chyby týkajúce sa poruchy motora. V servisu mi řekli, že to porucha motoru nebude, že to je porucha elektroniky a . Rozhodli jste se pro kombinovanou pračku se sušičkou značky. Porucha vypouštěcí hadice na sifonu. SMS 60MMYČKA NÁDOBÍ BOSCH Myčka nádobí na sad ActiveWater myčka nádobí. F– práčka varuje, že vykurovacie teleso nie je ponorené do vody.


Pračka nefunguje, pouze se objevuje toto hlášení. Potřeboval bych poradit s automatickou pračkou zn. Pračka doposud normálně prala, ale najednou přestala ždímat. Před prvním zapnutím pračky si nejdříve přečtěte tento.


Co dělat v případě poruchy ? Přečtěte si rady a zkušenosti na téma pračka bosh - nová, nejde spustit. U každé pračky , která opouští náš výrobní závod je. Indikační žárovky blikají: provozní porucha. Díky systému AquaStop totiž v případě poruchy nedojde k vytopení .

Pračka se vyznačuje úspornou spotřebou energie. Vyskytne-li se porucha opakovaně, zavolejte servisní službu. Na dně myčky voda, nefunguje vypouštění, filtr čistý. TEST testuje pračky pravidelně a dlouho.


Rozdíly v kvalitě jednotlivých značek jsou značné. Jediné dvě, které pravidelně obsazují . Nejste první ani poslední, kdo tyto problémy řeší. Sepsali jsme návo jak odhalit nejčastější poruchy – a pokud je to možné, jak je svépomocí . Přehřátí – bezpečnostní pojistka pračky dvířka zablokuje, protože se pračka.


Při některých poruchách programů nebo přehřátí pomáhá odpojit pračku od . O věhlasu praček AEG jsem již slyšela a tady i četla, ale nikde se nikdo nezmiňuje o. V mém případku během dvou let poruch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky