čtvrtek 22. června 2017

Fenix tft 2

Snímaní teploty prostoru, podlahy, nebo obou hodnot současně, funkce ”inteligentní start”. Termostat má barevný dotykový displej s . U termostatu TFT - je vnější (viditelná) část plastového skeletu tvořena dvěma díly - čelním krytem a obvodovým rámečkem. Digitální termostat s dotykovým displejem ,8“, možnost volby barevného pozadí, CZ menu.


FENIX TFT - s pohybovým čidlem a dotykovým displejem. Jednoduchá aplikácia pre voľbu farebného prevedenia….

Farebný čelný kryt pre termostat TFT–2. Záruka: roky, záruční podmínky. Akční balíčky: Fenix Ecofloor Comfort Mat 160 . Návod k obsluze na programovatelný.


V menu je na výber jazykových mutácií. Teplotní útluDle programu. Fenix TFT - pokojový termostat s dotykovým dispejem.


Moderní programovatelný termostat s dotykovým displejem a senzorem přítomnosti osob. Dostupnost: skladem více jak 5ks.

Zeptejte se na tento produkt. Univerzální digitální termostat s dotykovým displejem 8“ s možností volby barevného pozadí, pohybové čidlo, CZ menu. Digitálny programovateľný termostat s farebným dotykovým displejom. Možnosť zmeny farebného prevedania. Elektrické podlahové vytápění FENIX s kabely ECOFLOOR PSV realizovala firma SP.


Temperaturno območje – zrak: … °C. Preko preprostega vmesnika in . Příslušenství k topným kabelům a rohožím (Fenix,Devi,AEG). Programmable touchscreen thermostat TFT. To reassemble the product, proceed in reverse. Obvodový rámček od spoločnosti Fenix je priamo určený a kompatibilný iba pre digitálny termostat TFT - 2. Jeho vonkajší kryt je totiž zložený z dvoch častí, ktoré . Tecnology, 11″ TFT matrix.


FENIX Jeseník představil výsledky loňského roku i inovace v sortimentu. ECOSUN, umístěných v historické součásti opevnění města Terezín - objekt Kavalír II. Lieferbar (innerhalb -Werktage).


Funkciók széles választékát kínálja . T : Pasivní domy nejsou předražený přepych - naopak! Any of the orations of Cicero against Antony in B.

Digitálny dotykový termostat s farebným displejom a možnosťou voľby podfarbenia pozadia displeja. Profil kapely Fénix (heavy-punk) z města Jičín, obsahující písničky k. Rock Session Hořice, ČR DK Koruna .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky