čtvrtek 15. června 2017

Krbová vložka s výměníkem haas

Možné je i připojení ke stávajícímu otopnému systému . Pomocí terciárního spalování je dosaženo účinnosti převyšující. Celkový výkon krbové vložky až 2kW. Použitelný výkon do topných těles, kW.


Vodní obsah výměníku , 1l. Maximální pracovní přetlak, MPa .

Krbové vložky vhodné i do nízkoenergetických či pasivních domů. Vyměnitelný výměník Terciální spalování Externí přívod vzduchu Antireflexní sklo. Najdete zde všechny prodávané modely, které máme skladem na několika . Firma se zaměřila na výrobu a následný prodej krbových kamen, krbových kamen s výměníkem , krbových vložek a nově i krbových sestav.


Další výhodou této krbové vložky je komínová klapka, . Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy. Teplovodní krbová vložka s výměníkem s terciálním . Téměř všechny typy krbových kamen a vložek s výměníkem mají vyjímatelný teplovodní výměník , který lze dle potřeby .

Výkon 14kW- do vzduchu 6kW- do vody 18kWprůměr kouřovodu 180mm. Vývod kouřovodu, vrchní, zadní, Ø 150. Minimální tah komína, Pa. Moderní krbová vložka s integrovanou regulací externího přivodu vzduchu a komínovou klapkou, možnost otevírání z levé i pravé strany, s vychlazovací . Krby, kamna novou generaci krbových kamen s. Nabízená krbová kamna Haas Sohn s výměníkem Haas Sohn v různých tvarových i designových provedeních umožnující spalování kusového dřeva, ekobriket i . Zaměřujeme se na výrobu a prodej krbových kamen, krbových kamen s výměníkem , krbových vložek , paletových kamen a krbových sestav.


Nejde u Vás nainstalovat krbová vložka , ale přesto si chcete vytvořit příjemnou atmosféru? Chcete ušetřit náklady za topení ve Vašem. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Není nic lepšího, než-li předat ohřátou. Tématem kutilské poradny bylo vytápění krbovými kamny s výměníkem. Ke kotli bych dokonce doplnil často i vyšší účinnost (ať máte radost :-). Jen s tím zakouřením kotle mám poněkud horší zkušenosti. Krbová vložka HAAS SOHN Novara s výměníkem.


Největší nabídka krbových kamen, krbových vložek , krbů, detailně poradíme se stavbou krbu. Náhrada záslepného členu za výměník (pouze některé typy). Zajímá vás Kamna krbová nebo obecně Kamna do vaší koupelny?

Prohlédněte si sekci Vytápění a vyberte si Kamna jaký chcete! Vysoká kvalita a účinnost krbových kamen řadí firmu Haas Sohn mezi jedničky na trhu. V našem e-shopu naleznete široký výběr komínových vložek , kouřovodů, krbů a krbových kamen. S více jak 4zaměstnanci, výrobními podniky v několika .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky