čtvrtek 29. června 2017

Zásuvka 380v starý typ

Hlavní město Praha, cena 150Kč, od takhr na Sbazar. Popis: Starší typy zásuvek různých typů -nejsou . Asi se vyrobim přechod ze stareho typu na novy a budu postupně měnit . Jak připojit staré kolíkové 3f zásuvky na proudový. Existuje redukce kolíková - kolíková zásuvka ?

Další výsledky z webu diskuse. Prodám zásuvku a zástrčku na 380V , starý typ , kolíky. Prodám tuto nástěnou rakouskou zásuvku na 380V , nová nepoužitá. Zásuvka 16A, 5pól 3a15-přímá. Mam doma zasuvky na 380V ,starší oválnou i kulatou,obě však se 4mi vstupy.


Potřebuju však i tu novějši s 5ti vstupy. Kup teď 2Kč s dopravou 2Kč .

Začal bych asi starou normou. První z nich je čtyř kolíková, druhé dvě jsou . Taky by ale to staré provedení dnes nikdo nezaplatil. Elektrická síť má napětí 2a 4V. Dříve používané napětí 2a 3V se. Při výměně staré poškozené zásuvky připojené hliníkovými vodiči za novou je.


Prodlužovačku vybírejte vždy takovou, aby bylo jasné, z jakého typu kabelu je . Ačkoli starší zástrčky lze do novějších zásuvek bezproblému použít, opačně to. Poznámka : Zástrčku typu C lze rovněž použít ve spojení se zásuvkami E, F a . Typy zásuvek po celém světě:. Vidlice, zásuvky , redukcie- 380V.


Napätie: 400V Druh: Prívodky nástenné ( typy IP) Prúd: A Prevedenie: 4-pól. Mám na baráku kulatou čtyřpolovou zásuvku na 380V. V tom přpadě by v objektech se sítí typu TN-C-S a proudovým chráničem nesměly být 4. Staré rozvody, fáze a PEN, možno zapojit tak, jak popisuje Krakonoš.

Zasunutí vidlic unischuko do staré dánské zásuvky je technicky možné , . Predám zásuvky na 380V , starší typ , vhodný aj ako náhradný diel, viď. PCE zásuvka 16A, 220V 3a13-přímá IP( starý typ ). K rozvaděči je kabel se zástrčkou a rovněž tak výstup na zásuvku rozvaděče je. Redukce zasuvky zapalovače ze starého typu na nový typ. Sestavu je možné rozebrat a použít . Jestli šlo o historicky první typ třífázové zásuvky vůbec, nevím,. Staré hrušky ( typ I) byly i na 100A, ale už v 80-tých letech je znal málokdo.


Tento produkt již nedodáváme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky