pondělí 23. dubna 2018

Čistič koberců vax

VAX pro domácnost i firmy, nejmodernější čistící technologie pro maximální. Pouhé vysávání vašich koberců nikdy neodstraní všechnu mastnotu, prach a . VAX DUAL POWER - vysavač na mokré čištění koberců. Síla vody ve spojení s nejvyspělejšími technologiemi vám zaručí skutečně čistý pocit z vašich koberů.


Potom pre vás máme perfektný nástroj . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Dual Power Pro Advance čistí koberce mokrým způsobem, oplachuje je a zajišťuje rychlé vysychání. DualTECH čisticí systém si poradí i se . Koberce čistí namokro a díky dvěma rotačním kartáčům si poradí is odolnou špínou. Popis vysavače a praktické zkušenosti při jeho používání.


Vašim zádům ulehčí teleskopické trubky. VAX Dual Power je lehký a jeho použití je jednoduché. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Kapacita nádoby čistící tekutiny, l. The Vax Dual Power carpet cleaner.

Tato nabídka od prodejce drobneelektro_cz byla archivována dne 21. VAX W85-DP-B-E Dual Power je veľmi praktický pomocník do vašej domácnosti. Jedná sa o čistič kobercov, ktorý pracuje na základe TwinTank technológie. Technologie TwinTank znamená, že má čistič dvě oddělené nádoby, a to na . Následne čistič koberec vysuší a zanechá ho nielen čistý, ale aj nadýchaný. Váš koberec tak bude vyzerať skoro ako nový.


Vysavače, vysokotlaké čističe , domácí pomocníci VAX (7). Pravidelnému úklidu s vysavačem v ruce se nevyhnete. Volit ale vysavač sáčkový, nebo bezsáčkový? W TwinTank technologie - dvě oddělené nádoby na čistou a špinavou vodu o objemech 7l a 5l omyvatelný filtr dvojitý rotační kartáč . Víceúčelový vysavač je také velmi vhodný na čištění koberců.


Vaše koberce si tak udrží krásný vzhled po dlouhá léta. Vax Dual Power je efektivní vysavač a čistič koberců , který je vybaven duálními rotujícími kartáči, které umožňují odstranění zašlapaných nečistot z hloubky . WetDry multifunkční vysavač a čistič koberců. Teleskopické kovové trubky.


Objem nádržky na čistou vodu 4l. W - TwinTank technologie - dvě oddělené nádoby na čistou a špinavou vodu o objemech 7l a 5l - omyvatelný filtr - dvojitý rotační . Balíček autokosmetika TURTLE VAX.

Turtle Wax Čistič koberců a čalounění 500ml. Zdarma PDF manuály XVax Čistič koberců. Máme PDF manuály Vax XČistič koberců. Jsme autorizovaný zástupce britské firmy VAX pro ČR.


Vysokotlaké a parní čističe, vysavače, mycí stroje, čističe koberců , čisticí prostředky a autokosmetika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky