pátek 13. dubna 2018

Kotle s otočnou retortou

Inovované litinové hořáky kotlů mají otočnou retortu (část hořáku v níž dochází ke spalování paliva). Automatické kotle řady EKO GT jsou plně . Korpus kotle s 6mm kotlové oceli - vysoká životnost a odolnost oceli. Kotel je vybaven otočnou retortou.


Dnes se na trhu objevuje ať už pro přestavbu stávajících kotlů nebo v nových. Na trhu existuje ještě otočná retorta , která funguje na stejném .

Kotle a přestavby na tuhá paliva od firmy KOVARSON 1. Zdravím , rozhoduji se koupit automatický kotel , nejspíš EkoScroll V8. Akorád nevím jakou retortu , jestli otočnou nebo pevnou. Leták - automatické retortové kotle. KB, Typ souboru: pdf Typ: pdf, Datum . Otočná litinová retorta nejen že udržuje žároviště v optimální podobě, ale . Nemáte náhodou polský kotel Brucer se zásobn.


Dováváme tyto typy kotlů : s otočným retortovým topeništěm ( otočná retorta ) EKO-SG M . Retortové hořáký, automatické kotle.

Ocelový kotel se šnekovým podavačem a litinovou retortou , na černé a hnědé uhlí ořech pelety. Litinový kotel se šnekovým podavačem a litinovou retortou , na černé a hnědé uhlí ořech pelety. Mezi uživateli jsou tyto kotle oblíbené především díky kvalitím výměníkům s vysokou účinností, díky univerzálnímu hořáku s otočnou retortou a . Je to Polský výrobek s litinovým výměníkem od . Prodej kotle EkoScroll Alfa. Litinové hořáky kotlů mají otočnou retortu (část hořáku v níž dochází ke spalování paliva). Všechny naše kotle mohou být vybaveny hořákem s otočnou retortou , s tímto hořákem je spalování mnohem dokonalejší, úspora paliva je oproti pevné retortě.


Kotle dodáváme s pevnou nebo s otočnou retortou (hořákem). NEK PODAVAČ: konstrukce podavače paliva, speciálně vyvinutá pro spalování ekohrášku firmou SAS s otočnou retortou s funkcí samočištění. Součástí standardní výbavy kotle ENBRA TP-EKO je otočná retorta , tedy ta část hořáku, v níž se palivo spaluje. Hořák s otočnou retortou , ve srovnání s hořákem.


Rotační Hořák MultiBio předčí retortové hořáky. Naši zákazníci se často ptají, jaké jsou výhody otočného hořáku MultiBio proti hořákům klasickým. Díky promisení paliva a vzduchu v rotační spalovací komoře proudí do kotle již shořelé plyny . Základním palivem pro kotle je hnědé uhlí (zrnitost ořech 2), nebo černé uhlí. Ocelová otočná retorta spaluje černé a hnědé uhlí ořech nebo hruboprach, šnekový podavač s dvojitým šnekem. Naše firma je autorizovanou montážní firmou kotlů EkoScroll.


Ve výrobě tohoto automatického kotle firma pokračuje i nadále. Rovný podavač - pevná retorta.

Ve většině případů se jedná o dopravu pomocí šnekových dopravníků a pomocí otočného válcového roštu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky