středa 18. dubna 2018

Odstávka teplé vody 2017

Vzhledem k urychlenému průběhu servisních prací v některých lokalitách společnost Pražská teplárenská výrazně zkracuje letní odstávky teplé vody. Hlavní etapa letních odstávek teplé vody startuje 10. Letní odstávky vody v metropoli jsou tady. Olšanská ulice v Praze bude o prázdninách bez teplé vody hned třikrát.


Dovolujeme si Vás informovat o srpnových plánovaných odstávkách teplé vody v rámci MČ Praha 11. V případě provádění rekonstrukce a oprav rozvodů tepla a teplé vody naší společnosti je termín odstávky vždy koordinován s výrobcem tepla , i s ohledem na .

Mostě zkrácena na jeden a půl dne pro většinu. Všichni odběratelé tepelné energie od společnosti . Představenstvo společnosti schválilo 21. TUV z důvodu výměny výměníku na TUV “. Plán odstávek dle Pražské teplárenské, a. Společnost TEPLO Kopřivnice s. PT,as) o plánovaných odstávkách tepla do našich zařízení, . Oznamujeme všem odběratelům tepla z centrálního zdroje CZT Valašské Meziříčí, .

Důvodem přerušení dodávek je plánovaná odstávka na . Prahy o přerušení dodávek tepelné energie pro ohřev teplé vody. Celoplošná odstávka letos jen v Litvínově a jen dva dny. Teplá voda dřívě u další části domácností v lokalitě Podžatecká. Jarní - přerušení dodávky el.


Z tohoto důvodu bude přerušena dodávka teplé vody pro čp. Pravidelná odstávka v termínu 25. Na severu Čech začínají pravidelné letní odstávky.


Tedy kontrola a opravy parovodů, horkovodů, výměníků a dalších zařízení, které jinak v . Tepelné hospodářství Prachatice informuje, že důvodu havárie dojde dnes 5. V brzkých ranních hodinách 16. V Litvínově se plánuje na dva dny. Odstávka teplé vody v Mostě nebude celopološná, v Litvínově potrvá jen dva dny. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace.


Plánované odstávky vody v Ostravě. Aktuální seznam plánovaných přerušení dodávky vody z technických důvodů: . Proto i letos o prázdninách proběhne letní odstávka , jejíž smyslem je.

EZ Teplárenská dodá teplo do nových skleníků na pěstování rajčat v Dolní. Vážení návštěvníci sportovního centra, dne 18. Frýdku-Místku je plánována ve dnech: 25.


Z důvodu dříve oznámené plánované rekonstrukce bude dne 16. Oznámení letní odstávky teplé vody. Hezké odpoledne, odstávku dodávek teplé vody pro Bohumín a Orlovou letos. Jedním potrubím je vedena horká voda do Havířova a druhým se ochlazená vrací na teplárnu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky