pondělí 30. dubna 2018

Rychlospojka geka

MS58) lisovaná za tepla -určeno pro pracovní tlak max. Geka program jsou vysoce kvalitní rychlospojky , záslepky, ventily pro vodu i jiná média. Nerezová rychlospojka GEKA.


Bajonetové rychlospojky určené pro všeobecné použítí. V naší nabídce nechybí ani těsnění ke spojkám. Lehce spojitelná se zmenšeným dotahovacím .

Nákup bez rizika: dní na vrácení. RYCHLOSPOJKY S VNITŘNÍM ZÁVITEM. GEKA hadicová rychlospojka. Rychlospojka s vnějším závitem. Rýchlospojky mosadzné Geka , Inštalatér E-shop SK.


Vysoce kvalitní spojky z lisované mosazi MS. Materiál : Tésnéni : Pracovni tlak : Popis : Poznámka. Robustní, odolné proti oděru.

Geka Ideal rychlospojka hadicová s aqustopem. Vyberte variantu: Objednací číslo. Speciální průmyslové hadice dodáváme do druhého dne.


TAFIMEX trade velkoobchod navijáky, držáky na hadice, rychlospojky Geka , na vzduch, Hledáte kvalitní hadicové rychlospojky ostatní komponenty pro . Běžná cena bez DPH, 34Kč. Vaše cena bez DPH, 33Kč. Mosaz lisovaná za tepla pracovní tlak: bar seriově dodáváno s těsněním NBR (do 100°C) VLASTNOSTI Mosaz . Výrobce: Použití produktu: Univerzální rychlospojky. Inovovaný systém rychlospojek z poniklované mosazi navazuje na výhody známých mosazných rychlospojek. Jejich dalším vývojem došlo k podstatnému . Pri práci na záhrade určite každý ocení jednoduché spájanie hadíc.


Preto máme pre vás ideálne riešenie pomocou hadicovej rýchlospojky geka , ktorú zakúpite . Najde široké uplatnění v různých odvětvích a oborech. Mosazné rychlospojky a příslušenství. TG - , geka ,bajonetova, rychlospojka ,s,vnutornym,zavitom,3vnz. Hadice Manometry Stříkací a ofukovací technika.


Geka hadicová slouží ke spojení hadic.

Použití: Tyto rychlospojky a adaptéry jsou určeny k použití tam, kde je požadován maximální průtok. GARDENA rýchlospojka umožňuje rýchle a pohodlné pripojenie hadice. Sortiment je ďalej delený na priemyselné spojky univerzálny Kamlok . Jednoduchým zatiahnutím sa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky