pátek 27. dubna 2018

Kotel protherm panther chyba f1

Další výsledky z webu forum. Výrobní číslo kotle je vyznačeno na štítku, který je připevněn na zadní ploše ovládacího panelu. Po napuštění a odvzdušnění radiátorů kotel nechce naskočit (zapálit) a tím pádem ani nenahřeje TUV.


Háže to opakovaně chybu F- ztráta . Sú kotle Panther na podlahové kúrenie?

Dnes ráno vyhodil chybu Fa odvtedy nejde zapnúť - mám pocit že . F1) Tak nechám kotol aspoň 30. Záložný zdroj pre plynové kotly a obehové čerpadlá by mal byť už . Na kotli naskočí poruchový stav Fpotom Fvyskočí červený cuplik na havarijnom. Na to že je chyba v riadiacej jednotke som prišiel sám tak, že som po nej . Tankless Water Heater Things to Know - Duration: 3:54.


Je to ten starý model s LED displejom, svietiacim na červeno.

Archiv Nahlásit chybu v mapě. Dobrý den, prosím o odstranění závady F, kterou hlásí kotel , voda se přestane ohřívat a . Fztráta plamene Fporucha čidla OV Fpřehřátí kotle Fporucha . Můžete o ni požádat prostřednictvím těchto stránek. Jak opravit kotel protherm tiger.


Taky se mi projevovaly u turbo kotle záhadné výpadky,také jen v zimě. Označení výrobku: PIGMA GREEN. Protherm Panther kotel závada F. Připojení kotle k rozvodům OV, TV a plynu. Fpřerušení NTC čidla teploty OV na výstupu.


Na plynový kotel PROTHERM Panther. Kotel KTZ stále hlásí poruchu F-03. F– přehřátí kotle F– ztráta pla mene F– porucha čidla TUV F2 . Adaptace kotle na větší délky potrubí pro odvod spalin.


Výrobní štítek PANTHER CONDENS naleznete na spodní straně kotle.

F(že by špatná řídící jednotka?), tak . Kotly PANTHER KTV a KOV zabezpečujú ohrev v systéme. Fprerušenie NTC snímača teploty VV vratnej. Fprerušenie NTC snímača TV.


Ahoj Karlos dnes ma postihla taká istá porucha na mojom kotly protherm panther. Při zapínání kotle je slyšet něco jako jiskření. Ak sa chyba opakuje, privolajte.


Návod k instalaci a údržbě. V důsledku chyby instalace, poškození, mani- pulace, nepřípustného místa instalace apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky