pátek 27. dubna 2018

Regulace podlahového topení a radiátorů

Chtěl bych Vás poprosit o radu, zda je možné regulovat (programovat) podlahové vytápění a radiátory nezávisle. Ekonomická regulace podlahového vytápění posts 8. Kombinace podlahového topení s radiátory posts 12. Regulace podlahového topení a radiátorů posts 24.


Další výsledky z webu forum.

Ukázka programátorského postupu v kapitole podlahové topení je. Je možné regulovat teplotu v každé místnosti extra, pokud je v RD. V patře je plánováno topení klasickými podokenními radiátory. Podlahové topení má dlouhou setrvačnost (než se ochladí a pak než se opět rozehřeje).


Odborníci doporučují do koupelen podlahové topení , ale neměla by zde. Při správném návrhu a správně nastavené regulaci , je podlahovka . Pokud máte v objektu podlahové topení a radiátory je nutné oba systémy . Při rekonstrukci a modernizaci se často zachovávají staré radiátory.

Zónová regulace podlahového topení. Bezdrátový regulátor pro ovládání podlahového vytápění, podle požadované teploty v místnosti dochází ke spínání čerpadla . Zvolit deskový radiátor na stěnu nebo moderní podlahový konvektor? Radiátory osazeny termohlavicemi, hlavní smyčky podlahového topení řízeny termostaty v místnostech a termohlavicemi na jednotlivých . Zvažujeme kombinaci podlahového topení a radiátorů. Jde mi o to, zda se dá ta teplota na tom radiátoru nějak regulovat , resp. Nejčastější varianta – podlahové vytápění v přízemí a radiátory v patře.


Proto je velice důležitá při navrhování kombinovaného topení – regulace , která zajistí . Je vhodné kombinovat podlahové vytápění s radiátory ? Pokud chcete dosáhnout co nejnižší provozní náklady, není. Základem zónové regulace je řídící jednotka, která umožňuje ovládání až šestnácti různých zón, které lze ovládat až. Dobry den,prosím, jak funguje kombinace podlahového topeni a radiátoru v jednom systému? Zajímá mne, zda-li a jak je ovlivněn topný faktor. Rád bych věděl, jak ideálně zkombinovat tyto systémy-jak je regulovat , aby v přízemí nebylo . Inteligentní regulace podlahového topení.


Termostat R- TE bude automaticky a hospodárně regulovat vytápění podle Vaší představy . Systém zónové regulace je zkonstruován tak, aby po celý rok poskytoval.

K otevření či zavření topného okruhu ( radiátor nebo podlahové topení ) slouží . Přečetl jsem spoustu příspěvků na téma podlahového topení , ale není mi jasné, jak probíhá regulace. U radiátoru je mi vše jasné, teplotu vody nastaví nahrubo . Cenově výhodné balíčky bezdrátové regulace topení Siemens Synco living. Pokud je vytápění zajištěno radiátory – osadí se na ně RF bezdrátové hlavice s plynulou regulací průtoku vody. I pro podlahové vytápění máme řešení – do . TH-je termoelektrická hlavice určená k zavírání a otevírání ventilů topných okruhů podlahového vytápění a radiátorových těles pomocí řídící jednotky AC- 116. Zónovou regulací ovládáte radiátory , podlahové topení i jejich kombinaci.


Standardně se měří teplota vzduchu, ale naše zařízení díky infračervenému měření . Vyberte si nejvhodnější výrobek podle požadovaného výkonu radiátorů , nebo celkové plochy vytápěné podlahovým topením včetně regulace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky