pondělí 16. dubna 2018

Isover unirol profi 180

Izolace je ekologicky a hygienicky nezávadná a odolná vůči plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu. Množstvo v balení (v jednej rolke) : 3 . Vynikající izolační vlastnosti . Tepelně izolační skelná vata . Kvalita, která padne do ruky.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Doprava: Pri nákupe nad 670€ s DPH je doprava na miesto dodania zdarma. Mäkký, pod tlakom zrolovaný izolačný pás zo sklených vlákien s veľmi dobrými tepelnoizolačnými vlastnosťami určený na tepelnú a akustickú izoláciu šikmých . Izolace je určená k odizolování podstřešních prostorů, stropů, podlah či jako izolace pod . Cena za měrnou jednotku s dph 34KčM2.


Celkový počet měrných jednotek1M2. UNIROL PROFI 1- bal m 12Kč, 15Kč.

Identifikační kód typu výrobku: . Skelné izolační pásy s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi jsou určené jako tepelná a akustická izolace šikmých střech a stropů. SKLADEM, odběr již od jednoho balení. Kč, , 4Kč, 5Kč. Kup teď 3Kč s dopravou 3Kč.


Nebo tu 1zmáčknu do krokví 160mm? Unirol plus je minerálna vlna určená na zateplenie podkrovia. Unirol Profi tloušťky 180mm , parotěsná fólie, tepelná izolace isover Unirol Profi tloušťky . Mezi další výhody této izolační vaty patří dlouhá životnost,. Isover unirol profi 180mm - 6. Ahoj, chtěl bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenost s vatou od výrobce Ursa SF - 180.


Predám Izoláciu ISOVER pod strechu. Cenník po zľave je odfotený na druhej foto. Izolačný pás zo sklených vlákien s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami určený na tepelnú a akustickú izoláciu šikmých striech, ľahkých podláh a stropov. Krytina - pálené tašky Tondach Stodo 12. Difuzní folie Tondach Tunning FolN.


Více informací na stránce výrobce.

Izolace Unirol PROFI je vhodná do šikmých stech s stropů. Výrobek je v kategorii Izolace. CENA: S ohledem na neustálé změny cen výrobních surovin je výše uvedená cena orientační.


Oblast použití, izolace šikmých střech a stropů. Termín dodání a minimální objednávkuvé množství třeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky