úterý 24. dubna 2018

Prostorový termostat průmyslový

Vnější stupnice -až °C. Průmyslový prostorový termostat. Termostat je určen pro řízení teploty ve vlhkém a . Prodej průmyslových termostatů.


Nástěnný prostorový termostat se skrytým ovládáním -15°.

Může také sloužit pro monitorování maximální . Vaše výhoda pro dosažení vyšší energetické účinnosti. Prostorový termostat pro domovní automatizaci . Regulace a sledování teploty bez potřeby . DIN (moduly), krytí IP 20. ELB PT… prostorový termostat , digitální týdenní. Zboží pro vás objednáme u výrobce.


Sklad Brno-Chrlice: Po - Čt 7:- 16:00.

Převodníky teploty s termostatem jsou určeny pro měření a regulaci parametrů . Bezdrátový prostorový termostat. Nastavení minimální teploty, -°C. Danfoss KPprostorový termostat - oC . Společnost Thermokon dodává produkty pro domovní a průmyslovou.


Designový prostorový ovládací panel pro regulaci teploty. TUV, bezpečnostní prvky v tepelných okruzích, pokojová kontrola teploty, průmyslové chlazení apod. N s 16A relé a LED indikací sepnutí. Jedná se o prostorový termostat.


Programovatelný termostat prostorový PT14-P Elektrobock. PROSTOROVÝ TERMOSTAT - elektronIcký - řada SR-20. Elektronické prostorové termostaty bez časového programu.


Speciální prostorové termostaty pro průmyslové aplikace. Kombinovaný přístroj, který má dvě nezávislé funkce, dvoj - termostat s regulací . Mám zakoupený další prostorový termostat Vaillant, který má být též zapojen. Ventilátory, svítidla, elektromateriál Ventilátor průmyslový NV 2- Axiální, nástěnný, ventilátor, Kovhron s.

Provedení: T-tropické klima a průmyslově silně znečištěná atmosféra, Ex – do prostředí s nebezpečím výbuchu. Popis – konstrukce: s kabelovou průchodkou . Noční pokles: automatické opakovaní nočního poklesu každý . Malý, plochý – ale s velkým počtem funkcí! Pokojový termostat s týdenním programem EURO-1- Pro regulaci a udržování nastavené teploty v jakémkoli prostoru. Umožňuje nastavení jednoho z dvaceti . Tato nabídka od prodejce Ruter1byla archivována dne 27.


V poloze VYP (0) je výstupní svorka galvanicky oddělena od vstupního napětí. Vytápění, klimatizace a TUV Regulační technika Venkovní a průmyslová regulace . Y, možnost dalšího řízení prostorovým termostatem , dveřním kontaktem, sériově vybavená ovládání pro libovolné řetězení clon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky