pondělí 25. května 2015

Haas+sohn arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

Chyba 4- požadovaná stránka neexistuje. Vývod kouřovodu, zadní, Ø 150. Minimální tah komína, Pa. Vytápěcí schopnost, 70- 2m 3. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy.


Můžete je připojit trubkami k radiátorům v celém domě, ale také k bojleru na . Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem. Arktic s výměníkem a plotýnkou. Krbová kamna s teplovodním výměníkem pro připojení topných těles nebo. Plotna je určeně pouze pro ohřev.


Výhodou těchto kamen je možnost bočního . Někteří z Vás i určitě ocení varnou plotýnku , která tomuto typu nechybí. Technické parametry výměníku. Sporáky teplovodní (s výměníkem ). NEPROVÁDÍME VODO- INSTALATÉRSKÉ PŘIPOJOVÁNÍ VÝROBKŮ S TEPLOVODNÍM VÝMĚNÍKEM , V TOMTO . ARKTIC krbová kamna s výměníkem a plotýnkou - černá. Produkty ve stejné kategorii . Na krbová kamna s výměníkem provádíme technické kontroly dle zákona o ochraně . Výkon ,1kW, účinnost spalování 7,. Použitelný výkon do topných těles:.


Navíc se mi větší výměník (cca 10kW) v kamnech s malým výkonem do prostoru. Dvouplášťová konvekční krbová kamna s výměníkem , kamna jsou s bočním přikládáním, provedení čený lak. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Vyměnitelný výměník možnost výměny výměníku za záslepku. POSLEDNÍ KUS SKLADEM TECHNICKÉ PARAMETRY Výkon 4- ,kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky