pondělí 25. května 2015

Letní odstávka teplé vody praha 2018

Nepopulární letní odstávky jsou v plném proudu. Michle, Krč, Podolí a Nusle už několik dní bez teplé vody byly, teď se musí otužovat lidé v . O prázdninách nepoteče v částech Prahy kvůli odstávkám teplá voda. Kvůli pravidelné údržbě rozsáhlé sítě potrubí pod Prahou jsou naplánovány letní odstávky teplé vody. Letní odstávka teplé vody pro odběratele Pražské teplárenské: 10.


Praha - Hlavní etapu letních odstávek teplé vody kvůli pravidelné údržbě.

Vzhledem k plánovaným opravám a . Pravidelné letní odstávky z důvodu plánovaných oprav, rekonstrukcí a. Dodávka energií pro ohřev teplé vody bude bez přerušení. Letní přerušení dodávek teplé vody proběhne v termínu od 17. Přerušení dodávky vody v části Praha – Újezd nad Lesy dne 17.


Plán odstávek dle Pražské teplárenské, a. PT,as) o plánovaných odstávkách tepla do našich zařízení, . Matyldě celodenní zábavný program,. Mostě zkrácena na jeden a půl dne pro většinu.

Přehled lokalit a termíny letních odstávek v Praze 14: Černý Most I: 10. Odstávky od přívodu teplé vody jsou plánovány na letní měsíce z důvodu co nejmenšího. V sekci Odstávky a poruchy jsou zveřejněny termíny plánovaných odstávek v lokalitě Štětí.


Důvodem přerušení dodávek je plánovaná odstávka na . D zaměstnanců, částečně omezen provoz správy. Areál bude otevřen dle aktuální otevírací doby, jen poteče studená. Technologie je s výjimkou letní odstávky v provozu nepřetržitě po hodin. Právě toto je důvodem případného prodloužení termínu odstávky teplé vody v. Tepelné hospodářství města Ústí nad Labem s. Jungmannova dojde v pondělí 23. Z důvodu dříve oznámené plánované rekonstrukce bude dne 16.


Na základě oznámení Pražské teplárenské a. Oznámení letní odstávky teplé vody. TUV z důvodu přepojení na nový VS Dne 21. Termín letní odstávky TUV : 30. Vyberte si způsob dodávky tepla , který vám nejvíce vyhovuje.


Most - Čtyřdenní odstávka teplé vody v Mostě se zkrátí na jeden a půl dne. Plzeňáci, budeme opravovat a rekonstruovat, tak se plánuje několik odstávek tepla nebo teplé vody. Mrkněte, zda se to netýká právě vás.

Informujeme o odstávce dodávky tepla a teplé vody z důvodu havárie. Níže uvádíme informace od Tepláren Brno. Uvedená délka odstávky je maximální, dle.


Letos bude bez odstávky Malešice – kdy ji ale mohou očekávat lidé z Vršovic,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky