úterý 26. května 2015

Automatická nabíječka autobaterií

Kvalitní automatické nabíječky autobaterií pro pohodlný servis vaší autobaterie pokud je potřeba. Nízké ceny a široká nabídka automatických nabíječek . Tato univerzální nabíječka je vhodná pro všechny olověné akumulátory. A, vhodná pro nabíjení baterií s kapacitou 10–2Ah. Automaticky řízená nabíječka autobaterií Compass 10–2Ah.


Tento návod k obsluze je součástí výrobku.

Autonabíječky se umí přizpůsobit stavu baterie. Autobaterii dá nejvíce zabrat zima. Jakmile je baterie nabitá, přepne se nabíječka automaticky na udržovací nabíjení.


Akumulátory lze nabíjet v . Režim pro udržování baterie a částečnou obnovu již poškozené autobaterie. Plně automatické nabíječky řízené mikroprocesorem jsou vybaveny . Plně interaktivní díky jednoduchému a . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Nabíječky autobaterií s automatikou vypnutí.

Technologie nabíjení nejnovějších Li-Ion akumulátorů s možností nabíjet všechny druhy startovacích . Nabíjecí proud není konstantní a závisí na aktuální úrovni nabití nebo druhu akumulátoru. Jsou pro profesionální i časté použití. Tato nabíječka je vhodná pro nabíjení 12V baterií vozidla. Přístroj po kompletním nabití . Nabíjí běžné olověné, ale také moderní gelové a AGM. Samostatnou funkcí je přepínací režim s udržovacím nabíjením.


BOSCH Cje plně automatická a pro . Pravidelné dobíjení zajišťuje optimální výkon baterií, . IUoUp bez napěťových špiček. Elektronicky řízená nabíječka akumulátorů s integrovaným voltmetrem. Vážení zákazníci, děkujeme Vám za. Impulzní udržovací nabíjení zajišťuje . K tomuto účelu slouží nabíječky autobaterií.


Moderní autonabíječky jsou skladné, lehké a jejich obsluha je jednoduchá. Inteligentní automatická nabíječka. Nová nabíječka autobaterií 6V a 12V o kapacitě od 15Ah do 80Ah v novém provedení s LED signalizací a charakteristikou nabíjení W. Funkce rychlodobíjení BOOST.

Vyznačují se malými rozměry, nízkou hmotností . COMPASS Tester autobaterie zátěžový ANALOG Nabíjecí zdroj5Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky