pondělí 18. května 2015

Vitodens 200w

Jsou-li požadovány vyšší výkony, lze . Pokud jde o úspornost a dlouhou životnost, připadá jako materiál v úvahu pouze nerezavějící ušlechtilá ocel. Obrázek výrobku, vitodens_200_w. Product may not be exactly as shown.


Gas-Fired Wall-Mounted Condensing Boiler.

Es besticht als Produkt der Energieeffizienzklasse A. Tepelný výměník Inox-Radial z ušlechtilé oceli. Suitable for use in a multi boiler system. Kompaktní rozměry, nejnižší hlučnost-39.


Prodej motáž servis a instalace. Vitodens 200W TEP Jablonec nad Nisou. Nástenný kondenzačný kotol.

Menovitý tepelný výkon: 1až 10kW. Ako viackotlové zariadenie zapojených do kaskády až kotlov . Bez problému jej lze instalovat ve . VIESSMANN VITODENS 2- W КВТ. Provedení na zemní plyn a zkapalněný plyn. Upozornění na platnost viz . Přitom se výkon kotlů automaticky přizpůsobuje potřebě tepla. High Output Gas Condensing Boilers.


Year Warranty on all stainless steel heat exchangers for gas condensing boilers up to 1kW. Nástěnný plynový kondenzační kotel s modulovaným válcovým sálavým hořákem MatriX a nerezovým tepelným výměníkem Inox-Radial pro provoz . Digitální regulace kotlového okruhu Vitotronic. W v sobę spojuje vysoce hodnotnou kondenzaćní techniku v . Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


The Exhaust pipe is 80mm and the Air Intake is 125mm. The product name and model .

Manual service vitodens 200. Models WB2B 1 2 Centrala murala in condensare. Kondenzačný vykurovací kotol na plyn pre prevádzku závislú alebo nezávislú na vzduchu v miestnosti.


Gas-fired wall-mounted condensing boiler with modulating stainless steel cylinder burner and Inox-Radial heat exchanger surface. Společnost Viessmann je ekologickým a technickým průkopníkem v topenářské branži s mezinárodní působností. Po desetiletí dodává topné systémy na olej a . Garantuje to výmenník tepla Inox-Radial z ušľachtilej . Series B2HA Series, Models 10 1and 150.


Jmenovitý tepelný výkon: 1- 10kW. You have chosen to download this manual.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky