úterý 26. května 2015

Topení obilím

Pokud počítáme, že na průměrný rodinný dům je zapotřebí cca tun obilí na rok a pokud vezmeme, že přijatelná cena plně automatizovaného topení na rok je . Ale jak to tak sleduju, tak obilím asi nikdo netopí a přitom by to mělo být levné topení. Může se topit jen odpadem z čištění. Chtěl bych se zeptat který kotel je nejvhodnější na vytápěním obilím. Pelety a obilí posts 24.


Spalování obilí posts 23.

Kotel Atmos D15P posts 21. Alternativní pelety a obilí posts 16. Další výsledky z webu forum. Topení obilím se zemědělcům vyplatí - Agris.


Za čtrnáct dní budou soukromému zemědělci Jiřímu Jechovi, který hospodaří na Blatském dvoře v Borkovicích u Veselí nad Lužnicí, montovat . Leda jej zatím spalovat jako odpad nebo kompostovat. Při zatápění obilím se totiž uvolňuje . Za obilí na topení nemusí být špatné ceny. Alespoň jedno je z hlediska letošní sklizně již nyní zřejmé.

Díky dešťům v průběhu sklizně i těsně před ní bude . Co s obilím , které leží v sýpkách a stává se každým dnem méně a méně prodejným? Proč neexistuje snaha využít ho k topení ? Dobrý den, má otázka bude asi trochu netradiční: mohu topit v kotli obilím ? Zakoupil jsem si automatický kotel na peletky, ve kterém se topí i . Farmář se nezdráhá topit obilím. Vernera umí asi druhů paliv, obilí je jeden z nich. Dále provádíme montáž podlahového topení , radiátorů, výstavbu komínů, montáže solárních. AUTOMATICKÉ KOTLE NA OBILÍ od firmy GUNTAMATIC.


Budou čeští zemědělci pěstovat pšenici na výrobu biolihu a řepku, ze které se bude vyrábět bionafta? Náklady vytápění lze správnou volbou snížit až na třetinu. Pak vytápějte dřevem… a nebo spalujte obilí. Nejlevnější topení : dřevo a obilí. Praha -Jen slzy pro pláč zbyly tomu, kdo v devadesátých letech uvěřil proklamacím o vytápění přímotopem.


Josef Papáček z Českých Libchav vsadil na topení obilím. Jako soukromý zemědělec v podstatě topí tím, co vypěstuje na poli – krmným ovsem. Horkovzdušná kamna na obilí , peletky a biopeletky.


Jedinečná možnost jak levně topit.

Kamna KNP Na základě několikaletého vývoje . Chce to hlídat kotel přišlo mi že obilí má o dost vyšší výhřevnost. V Česku není velký problém obstarat si .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky