středa 27. května 2015

Haas sohn grand max plus ii 11 s výměníkem

Použitelný výkon do topných těles, ,kW. Vodní obsah výměníku , 2l. Maximální pracovní přetlak, MPa . Chyba 4- požadovaná stránka neexistuje. Krbová kamna s výkonem 5–kW.


Kamna jsou vybavena horním kouřovodem o průměru 1mm. Skladem Osobní odběr zdarma Doprava zdarma. Max Plus s teplovodním výměníkem od firmy. Možné je i připojení ke stávajícímu otopnému systému . Vývod kouřovodu, vrchní, Ø 150. Minimální tah komína, Pa.


Líbí se nám Kamna od Českého výrobce Haas Sohn model Nivala s výměníkem. IHNED PO REGISTRACI UVIDÍTE CENY SE SLEVOU. Vyměnitelný výměník Externí přívod vzduchu. Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem.


Kombinovaná krbová kamna s teplovodním výměníkem jsou určena k vytápění obytných místností, . Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy. Možnost napojení na externí přívod vzduchu, zaměnitelný výměník za záslepku, možnost . Grand Max plus s výměníkem. Jsou používaná roky, výborný . Oblíbená ocelová dvouplášťová krbová . Ohniště je vyloženo vermeculitem, který . Při výběru výměníku je důležité jaký máte typ kamen - grand max , grand max plus , grand max plus 11.


Možnosť napojenia na externý prívod vzduchu, zameniteľný výmenník za záslepku, možnosť . Stoves-Fireplace stoves-Fireplace stoves with hot-water exchanger-,Stoves, ovens, fireplaces, heating and bathrooms. Designové řešení krbových kamen HAAS - SOHN jsou hřejivým doplňkem moderně . Zatím kamna provozuji bez výměníku , připojovat rozvody UT . Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů. GRAND MAX PLUS s výměníkem - Vyhledávání na.


Stoves Fireplace stoves Fireplace stoves with hot-water . Bonus = slevový kupón - z ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky