pondělí 18. května 2015

Stk traktor cena

CENÍK ÚKONŮ STK PLATNÝ OD 1. Traktory , Traktorové přívěsy. Evidenční kontrola, 3Kč. TK – ľahké prípojné vozidlo do t (R1) – traktor , 1€, 36Sk. Vozidlo kategorie OT – přívěsy a návěsy za traktory , 6Kč, 1Kč, 3Kč .

Všechny ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH. Ceny jednotlivých výkonů STK. Přípojné vozidlo, 80-, 30-. Osobní a nákladní vozidlo do t. Opakovaná technická prohlídka do 30. STK nákladních vozidel je nutno dopředu objednat.


Povinné technické prohlídky, cena vč. Zabýváme se technickou kontrolou traktorů a jejich přípojných vozidel na Hlučínsku.

Technické prohlídky ve Vranovicích v areálu firmy AGROKLIMUS s. Stanice technické prohlídky měření emisí v. Možnost provedení STK i měření emisí traktorů a STK přívěsů traktorů v místě stání . Uvedené ceny jsou Kč včetně DPH:. STK - STANICE TECHNICKÉ KONTROLY - Třebechovice pod Orebem. Louny zajišťuje technickou kontrolu vozidel, měření emisí, dovozovou. Provádíme technické prohlídky osobních vozidel, motocyklů, přívěsných vozíků a traktorů. STK kontroluje osobní vozy, dodávkové vozy do t, přívěsy za osobní automobily,.


Doklady CZ - cena u všech kategorií vozidla, 28Kč, 5 Kč. Ceník prohlídek STK platný od 1. Doporučujeme zákazníkům, aby před návštěvou našich STK kontaktovali naše. STK ) pro nákladní automobily, autobusy, traktory , . STK pro traktory a traktorové přívěsy v areálu Opraven. Ostatní úkoly požadované zákazníkesmluvní cena. T, 9Kč, 3Kč, 4Kč, 6Kč, 2Kč, 2Kč, 1Kč.


Provozovna STK Ostrava-Hrabová.

V sobotu vás rádi obsloužíme v naší provozovně STK Třebovice. Přívěs, návěs traktorový, 90- Kč. STK Start centrum Bruntál s. Nákladní přívěs nad 7kg O2. Koľko stojí stk a emisná kontrola? Aké sú priemerné ceny technickej a emisnej kontroly na Slovensku?


Námi provozovaná STK je pověřena k výkonu této činnosti orgány státní správy. V areálu je stanice měření emisí, STK pro osobní a nákladní automobily, motocykly, traktory a autobusy, stanice AMS pro kontrolu a výměnu tachografů. CENY SLUŽEB PROVÁDĚNÝCH TECHNICKÝCH PROHLÍDEK STK AUTOL.


Nabízíme služby STK a měření emisí pro osobní automobily, motocykly, přípojná vozidla i traktory. Zajišťujeme technické a evidenční kontroly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky