úterý 19. května 2015

Thermona 28 kw

Nástěnný kondenzační kotel THERM KDZ. Závěsný plynový kotel THERM KDZ5. Maximální tepelný výkon kotle - ,kW zaručí, že budete mít vždy dostatek tepla i teplé užitkové vody, díky možnosti propojení s nepřímotopným externím . TUV, s úsporným čerpadlem, ErP Odkouření k tomuto kotli ceníme . W , kg , Kondenzační, ocelové.

A plynový kotel do komínu s možností připojení externího zásobníku, výkon kW , , THERMONA plynové kotle - Plynový kotel THERM LXZ. A Malý plynový kotel THERM LXZE. Kotle bez ohřevu a Thermona. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


A kotel kondenzační nástěnný plynový kW u nás. Cílem je zdokonalení designu a funkčnosti v jednom společném . A THERMONA KOTEL DOPRODEJ ! A 8-KW THERMONA KOTEL DOPRODEJ !

Palivo: zemní plyn nebo propan. Sběrač kW Zobrazit větší. Přednosti kotlů THERM KDC. A - ,kW , komín, zásobník nerez L - Plynový závěsný kotel THERM LXZE5.


A s plynulou regulací výkonu . A Závesný plynový kondenzačný kotol, 6- 28kW Model nástenného kondenzačného kotla THERM KD. A ponúka svojim majiteľom . A nabízí tepelný výkon od do ,kW. Navíc disponuje integrovaným trojcestným ventilem pro maximální pohodlí propojení se.


Nástenný kondenzačný kotol THERM KDZ. A 6- 28kW kotel topný kondenzační, turbo. W ) s automatickou adaptací dle potřeb otopného systému. Modernizovaná řada kotlů THERM CXE.


AA, 12- kW s ohřevem TV . A - plynový kotel, pouze topení, turbo - přes zeď, kW - therm tlx. Thermona uvedla na trh novou řadu nástěnných plynových.

Uživatelské návody a manuály pro kotle Thermona. Jako jedna z mála společností se pyšní pouze českým kapitálem a . Popis: Prodám plně funkční atmosférický plynový kotel Therm LX s. Deklarovaný zátěžový profil. Tyto kotle jsou navíc doplněny o trojcestný ventil, který umožňuje nátop zásobníku teplé vody.


Značka: Kód výrobku: Therm LXZ. Minimální tepelný příkon na vytápění, kW , 1 1 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky