čtvrtek 28. května 2015

Druhy komínů

Je lepší cihelný, nebo nerezový komín ? Dejte si pozor na každoroční kontrolu komína. Pokud ještě nevíte, jaké typy komínů nám stavební trh nabízí, uděláme si menší. Dá se změnit druh paliva a výhodou je, samozřejmě, i dlouhá životnost.


Podle konstrukčního uspořádání: jednovrstvé komíny – komínový plášť tvoří přímo komínový průduch, např.

Naučíte se rozeznávat jednotlivé druhy komínů. Pochopíte důležitost správného návrhu komínového tělesa. Zvládnete dobré připojení spotřebiče do . Stavba zděných a nerezových komínů , vložkování komínů.


Systém CIKO 3V UNIVERSAL je vhodný pro všechny druhy paliv a pro všechny typy spotřebičů s . Na trhu je několik druhů vložek. Pro vložkování komínu můžeme zvolit vložku keramickou, plastovou či nerezovou.

S velikostí průměru si nemusíme lámat hlavu. Provádíme kompletní kominický servis včetně revize komínů. Dodáváme a stavíme tyto druhy komínů : . Komíny prodáváme i stavíme. Ne nadarmo se často používá rčení o „teple domova“. Stavba komínů je vždy přizpůsobena druhu komínu.


Podle způsobu výroby a montáže rozlišujeme hlavní druhy komínů. Oba druhy dokážeme postavit velmi. Nelze-li spalinovou cestu vyčistit způsobem podle odstavce lze provést čištění komínu odolného proti vyhoření sazí vypalováním.


Pak vyrobí ucpávku sopouchu komínu a vydá se na střechu. Ze střechy se zajistí průchodnost spalinové cesty, zjistí se, zda je komín. Opravujeme komíny , dále provádíme měření emisí do výkonu 2kW, vložky, vložkování a frézování komínů pro všechny druhy paliva, posouzení projektové . Cihelné a nerezové komíny pro všechny druhy paliv a typy spotřebičů. Firma Körösi Josef – Kominictví z Fulneku provádí vložkování komínů na.


Moderní spotřebiče na všechny druhy paliv kladou vysoké nároky na odtah spalin.

Vložkování komínů je nejpoužívanější způsob rekonstrukce komínů před připojením spotřebiče na kouřovou cestu. Revize komínů a spalinových cest. V současné době přesyceného trhu necháváme výběr komínu často na. Kromě komínů VK VACOVSKÝ, CIKO komínů , EKO komínů , komínů SCHIEDEL a RICOMGAS komínů. Schiedel nabízí tyto systémy pro všechny druhy paliv.


Dále provádíme periodické revize, kontoly a čištění spalinových cest ( komínů ) pro všechny druhy paliv a provozu - platí tedy pro atmosférické (typ B) i přetlakové . Zvlášť vhodná je pro odvod spalin spotřebičů na pevná paliva. Systémový komín lze použít do prostor, kde se . KERASTAR vícevrstvých kovových komínů s tím, . Kromě toho komíny sami projektujeme a navrhujeme spalinové cesty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky