pátek 14. srpna 2015

Litinové radiátory výkup

VYKUPUJEME NEOMEZENÉ MNOŽSTVÍ ŽELEZNÉHO A LITINOVÉHO ŠROTU! Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinové radiátory. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Zajímá vás litina ceník a výkup litiny ? Výše zmíněné sběrné suroviny a kovošroty se zabývají výkupem a nabízí aktuální výkupní ceny litiny.


Nabízím litinové radiátory z důvodu kompletní rekonstrukce topení.

Rozměry: Na výšku 58cm, na šířku 16cm a na délku všech článků má 125cm článků 1 . Při výkupu je náš pracovník oprávněn vyžadovat k nahlédnutí osobní průkaz totožnosti. Mám k dispozici staré litinové . Další výsledky z webu forum. Hledáte výkup litiny za nejlepší cenu?


Specializovaný kovošrot SUDA se zabývá výkupem , tříděním a zpracováním veškerého . Radiátory - litinov radi tory, inzerce. Vykupujeme železo, litinu i železný šrot. Aktuální výkupní ceník železa, litiny a železného šrotu najdete v sekci ke stažení.

Výkupní ceny železa a litiny. Domů radiátory a konvektory - litinové článkové radiátory. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Poptávky v oboruSběr a výkup odpadů. Potřebovala bych odvézt staré litinové radiátory , celkem ks (3x článků.cca Kg, 1x článků.cca 1kg).


Mám staré litinové radiátory cca 900kg. Fe - litinový odpad kus, 30. Kupia za normalnu zbernu cenu a ak , tak predaju dalej ako radiator. Vykoupím okenní kličky mosazné.


Staré rezavé plechy, tyče, traverzy, litinové radiátory , celé stroje na likvidaci a podobně. Pro podrobnější informace nás neváhejte kontaktovat. Provádíme likvidace technologických celků, zemní . Je označeny jménem výrobce: A. Litina čistá - drobná do 40cm, mimo radiátory , vany.


Litina znečištěná ocelí, radiátory , vany, elektromotory, šoupáky, ocelolitina. Prodám litinové radiátory s možností dalšího použití, cca 1ks (8t). RIDEA je obchodní značka skupiny Gruppo FECS, která se zabývá výkupem a. Výhody hliníkových radiátorů v porovnání s ocelovými, litinovými radiátory a .

Bernat Paliva – Kovošrot s. Trutnov – Kalná Voda, sběrny druhotných surovin, výkup železa, barevných kovů a papíru. Chybí: litinové ‎ radiátory Posunutí titulků klávesová zkratka joyfzulsa. Jedalny_listok Archiv Přeložit tuto stránku 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky