úterý 18. srpna 2015

Mřížky pro podlahové konvektory

Krycí mřížky podlahových konvektorů , BOKI Industries a. Zabýváme se výrobou a vývojem podlahových, nadpodlažních a stěnových . Dejte si záležet na každém detailu a vyberte si z široké nabídky krycích mřížek podlahových konvektorů , které budou špičkovým doplňkem interiéru. Vybírejte kvalitní i designové konvektory v různém provedení. Nástěnné a samostojné konvektory Fan coil.

Do posledního detailu designově zpracovaná vrchní část podlahového konvektoru. Nerezové provedení podlahové mřížky konvektoru. MŘÍŽKA - není součástí základního balení podlahového konvektoru , je k objednání samostatně dle designu podlahy. Podlahové konvektory s ventilátorem se postarají . LIŠTA - základní balení obsahuje hliníkové . Designová pochozí mřížka – barva a materiál na základě specifikace. Nová generace podlahových konvektorů New Practic posouvá jejich možnosti ještě dále.


Na vaně je osazen hliníkový rámeček v barvě mřížky.

Vyplatí se podlahové konvektory jako hlavní zdroj vytápění? Vrchní pochozí část ( mřížka ) je vyrobena z hliníku nebo ze dřeva, je pevná a . Mřížky podlahových konvektorů. Rychlá výměna poškozené části krycí mřížky.


Vás nespálí - i při velkém topném výkonu zůstávají mřížky na dotek teplé, . Teplo domova s využitím podlahových konvektorů MINIB. Nášlapná krycí mřížka totiž splývá s okolím, takže nepůsobí rušivě, navíc otopné . Váháte, zda pořídit podlahové konvektory či klasické radiátory? Přestože hlavním účelem podlahových mřížek je efektivní vytápění, umožňují . U elektrických podlahových konvektorů používáme z bezpečnostích důvodů a dodržení veškerých norem pouze . Výhody podlahových mřížek vyniknou především v moderních interiérech . Konvektory jsou totiž zapuštěny do podlahy , vidět je z nich pouze pochozí mřížka.


Oproti klasickým radiátorům mají vyšší účinnost i nižší objem . Přední výrobce podlahových konvektorů nejvyšší kvality. Má horní část krytou výdechovou mřížkou nebo krycídeskou z různých materiálů. Jaga - Vyrábíme a prodáváme konvektory a dekorační radiátory nabízející vynikající design a kvalitu v oboru vytápění.

Ta je vsazena do nosného obvodového rámu, který tvoří optické rozhraní mezi konvektorem a podlahou. Silnostěnná nerezová mřížka s obdélníkovými otvory. Radiátory, konvektory a fan-coily firmy Revel nabízejí 25letou záruku, řešení na míru a. Pochůzné mřížky pro podlahová tělesa lze volit lakované bukové nebo . Zjednodušeně můžeme říci, že podlahové konvektory jsou vlastně radiátory.


Nejsou tak skryté zrakům jako podlahové topení, krycí mřížky je však možné . Konvektor V domě často máte balkonové dveře s výstupem na terasu, ale i pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky