pátek 21. srpna 2015

Závěsný elektrický bojler

Nejprodávanější ohřívač - bojler OKHE SMART. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Spirála ohřívače nepřichází přímo do kontaktu s vodou, čímž je chráněna proti korozi a vodnímu kameni. Elektrické bojlery s keramickou spirálou.


Vodorovný bojler se využívá do prostor s nedostatkem místa a není tak efektivní. Z hlediska montáže mohou být elektrické bojlery závěsné svislé, vodorovné .

Z naší aktuální nabídky si můžete vybraty elektrické bojlery v různých variantách jako jsou vodorovný (ležatý) elektrický bojler , nebo svislý ( závěsný ) elektrický. Bojlery jsou vyráběny jako závěsné , . Ohřívač vody TITANO 1VE BF elektrický bojler závěsný vertikální. Teplosměnná plocha : m 2. Hledáte sortiment Ohřívač elektrický ? Zajímá vás Ohřívač elektrický zásobníkový nebo obecně Ohřívač elektrický do vaší koupelny? Dražice OKCEV 1elektrický závěsný vodorovný ohřívač. Typ bojleru , OKCEV 10 OKCEV 12 OKCEV 16 OKCEV 18 OKCEV 200.


Inteligentní bojler s připojením na HDD.

Zásobníkový elektrický ohřívač Dražice 1litrů. Nabízíme bohatou nabídku elektrických bojlerů značek Dražice, Gorenje, Tatramat a další. Ak sa teplá voda odpustí, alebo poklesne jej teplota v zásobníku, bojler vodu dohreje pri malej energetickej náročnosti.


Smaltovaná nádobalet, ostatní části bojleru roky . Dražice,,,kulaty, bojler , elektricky ,zavesny,svisly,objem,20l,serie,to. Malolitrážne elektrické ohrievače vody. EO P, Malý elektrický závesný beztlakový ohrievač . Lydos Hybrid Hybridní závěsný ohřívač vody se zásobníkem, který využívá rychlý elektrický ohřev a úsporný ohřev z obnovitelných zdrojů. Závěsné elektrické zásobníkové ohřívače vody. Produktovou řadu EOV … tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve . Typ instalace: závěsný na zeď.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery , čerpadla, domácí . Plochý elektrický bojler OKHE ONE, Vyžla s hĺbkou 3mm je vhodný do malých a úzkych priestorov a poslúži tak aj ako adekvátna náhrada plynového . EO EL s rychloohřevem, ECO programy s objemem zásobníku litrů pro svislou instalaci elektronika disponuje třemi . Svislý elektrický ohřívač vody s keramickým topným tělesem a možností . Závěsný nepřímotopný zásobníkový ohřívač teplé vody pro závěsné kotle . Malé závěsné elektrické bojlery , ohřívače vody - Bagno. Závěsný tlakový elektrický zásobníkový ohřívač vody v hranatém provedení pro svislou nebo vodorovnou montáž na svislou stěnu.

Pro předehřev vody se ohřívače zapojují před plynový nebo elektrický kotel se . Pro upevnění bojleru zvolte největší dostupný průměr hmoždinky FUR, a sice mm. Seriál o hmoždinkách - Zavěšení bidetu a závěsné toalety .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky