pondělí 17. srpna 2015

Opravy vstřikovacích čerpadel ceník

Orientační ceny oprav vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Ceník nových a oprava vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Porvádíme opravy a seřizování všech vstřikovacích čerpadel. Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav vstřikovacích čerpadel nejrůznějších značek.


Prodej vozů Peugeot, Servis vozů Citroen, opravna autoagregátů, Bosch Service. Ceník oprav alternátorů, straterů a vstřikovacích čerpadel Stáhnout. CENÍK OPRAV VSTŘIKOVÁNÍ AUTOSERVIS ČÍŽEK S. Zkouška čerpadla BOSCH common rail.


Dodací lhůty oprav dle momentální vytíženosti a složitosti oprav od 1. COMMON RAIL, ks, 10- Kč. Zajišťujeme diagnostiku a servis vstřikovacích ventilů a palivových čerpadel. Ceník diagnostiky a opravy vstřikování Common Rail . Dále máte možnost nakoupit nové vstřikovací čerpadla či vstřikovače. V případě opravy tohoto čerpadla či vstřikovače Vám nebude toto testování účtováno.


V současnosti zahrnují širokou škálu od rotačních až po vysokotlaká čerpadla . Stále se vyskytují i mechanická a elektronická vstřikovací čerpadla. Delphi DP20 DP2a DP310) – 4. Naše firma se zabývá problematikou diesel vstřikování jejich opravami a řešením konkrétních problémů za co nejnižší náklady. Provádíme veškeré bežné opravy motorových a dodávkových vozidel. Opravy a seřízení vstřikovačů. Cena opravy je individuální dle dostupnosti náhradních dílů.


Specialisté v oboru vysokotlakých systémů vstřikování nafty. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Rozpis aplikací a ceník vstřikovačů, čerpadel a dalších dílů systémů common rail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky