čtvrtek 20. srpna 2015

Fasádní komín

Komínový systém Komíny CZ NEREZO 1V je kvalitní, jednovrstvý stavebnicový systém z nerezové oceli pro sanaci stávajících komínů , pro realizaci. Zatoužili jste po romantických večerech nad sklenkou vína u plápolajícího krbu, ale nemáte komín nebo vám ten stávající dosloužil? OBRAŤTE SE ZDARMA NA NAŠE TECHNIKY, RÁDI VÁM PORADÍ. Schiedel ICS - třívrstvý nerezový komínový systém, pro vnitřní i vnější použití, i jako fasádní komín. Fasádní nerezový komín COSMOS bez spon (broušený povrch).


Lakovaný fasádní nerezový komín bez vnějších spon COSMOS.

Nízká hmotnost a snadná montáž dávají předpoklad k použití systému jak v interiéru tak jako fasádní komíny. V NABÍDCE MÁME PROVEDENÍ VNITŘNÍ . Prosím o pomoc s výběrem vhodného fasádního komínu. Komín by měl sloužit k odvodu spalin z krbu (či krbové vložky) o výkonu do cca kW . Jediné řešení při umístění spotřebiče v prostoru, kde nelze postavit klasický komín. Od rodinných domků až po průmyslové objekty. Fasádní – vícevrstvé komínové komíny , komínové nástavce Další činností kominictví Ostrava KOMINICTVÍ KORS, spol.


Zjednodušený ceník třísložkových komínů pro tuhá paliva. Na rozdíl od zděných komínů nevyžadují nosný základ a je možné je připevnit přímo ke zdi, fasádě či k jiné konstrukci.

Nerezový komín je vyrobený z lehkého . Na této stránce vám přinášíme ceník nerezového třísložkového komínu , který vám můžeme. Dodatečná stavba fasádního nerezového komínu Schiedel Permeter v bílé barvě. Stavba fasádního komínu Schiedel . Tak jako každému domu sluší jiná fasáda, každé fasádě sluší jiný komín. Moderním trendem jsou nerezové fasádní komíny. Půdorysný rozměr základu by měl přesahovat rozměr komínu cca o min.


Fasádní komín do nezámrzné hloubky (min. 80cm), vnitřní komín do hloubky min 50cm. Jsme stavební společnost se specializací na komíny jakýchkoli parametrů.


Kontaktujte nás jako profesionálu v oboru. Ukončení fasádního komínu tvoří Meidingerova hlava – stříška. Dosud však museli uživatelé hotových domů, v nichž chyběl komín , svůj.


Paní Havránková si totiž pořídila fasádní komínový systém Schiedel, . Třívrstvý systémový komín OK-SETO kovový je možný použít jak pro nové komíny , tak i pro renovaci nebo adaptaci stávajících komínů, fasádní komín , vnitřní . Sestava nerezového komínu obsahuje tyto prvky: ks Základová . Nepřeberné možnosti instalace montovaného komínu od rodinných domků až po průmyslové objekty. Tyto komíny lze provozovat . Instalují se v rodinných domcích i .

Spolehlivým systémem pro dodatečnou instalaci je fasádní nerezový komín. Největší evropský výrobce komínové techniky, společnost Schiedel . Provádíme stavby systémových komínů určených pro provoz všech druhů. Vítáme Vás na stránkách společnosti RICOM gas s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky