pondělí 24. srpna 2015

Plynový vařič dvouhořákový

Hledáte dvouplotynkovy plynovy varic? Campingaz Base Camp dvouplotýnkový plynový vařič. U každého zboží si můžete zjistit i. Skládací kempingový vařič Outwell Rukutu Stove má dvě plotýnky a plochu pro.


FyreLite od americké firmy Coleman.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Varič dvouhořákový Picamp Campingové vařiče na propan butan jsou určeny pro turistické účely k přípravě pokrmů. Tradiční campingový vařič na propan butan.


Určen k přípravě pokrmů, pro turistické účely. Připojení na PB lahev kg . Campingový plynový vařič - dvouhořákový - bílá ocel: Hořáky jsou bezestupňově nastavitelné. Vysokotlaký kempingový plynový vařič dvouhořákový.

Zajímají Vás informace o tomto zboží nebo se chcete informovat o termínu dodání? Vyplňte uvedený formulář a naši pracovníci Vám odpoví. Kempingový vařič Rsonic na plynovou kartuš. Quantom - plynový ohřívač vody bojler. Dvouhořákový plynový vařič JATA CC305N představuje ideální řešení pro kempování, pobyt na chatě nebo chalupě a pomoci vám může i při grilování na.


Stolní nízkotlaký campingový dvouhořákový vařič na desetikilogramovou propan- butanovou láhev. Tento produkt již nelze objednat. Stolní dvouhořákový vařič na propan-butan od české firmy . MEVA - vařič dvouhorákový Picamp. Modrý ocelový dvouhořákový vařič se zápalnou pojistkou - mbar. Nabízíme jak cestovní lihové vařiče, tak i kempingové plynové vařiče na směs.


Plynové vařiče a příslušenství. Prodám vařič na plynovou bombu. Místy rezavý, ale nic, co by smirek nevyčistil. Zástěra červená s nápisem na přání. Aktuální nabídka od Heureka.


Vařič dvouhořákový TÁBORÁK.

Výkonný plynový celolitinový vařič s regulací výkonu, každý hořák má výkon až 4. Celolitinový dvouhořákový vařič na propan butan s plynulou regulací výkonu . Ilustrační obrázek těsnění k trysce vařiče Pálavan - propan butan. Campingový dvouhořákový vařič na propan-butan, který je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů. Nízkotlaké vařiče jsou dodávány BEZ příslušenství pro připojení k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky