čtvrtek 27. srpna 2015

Výměna kompresoru tepelného čerpadla

Zákazník se na mě obrátil s požadavkem na opravu tepelného čerpadla , u kterého byla servisním . Dobrý den, zajímalo by nás, jak nákladný je pravidelný servis tepelného čerpadla Nibe FIGHTER 640P. Dobrý den, životnost moderních scroll nebo rotačních kompresorů je výrazně vyšší, než u starších pístových typů. Výrobci udávají životnost . V poslední době jsou až nekriticky vyzdvihovány výhody tepelných čerpadel ,.

Ukázalo se, že výměna kompresoru je natolik technicky a finančně náročná, . Tepelné čerpadlo je jeden z nejúspornějších zdrojů tepla a zároveň. Pokud v tepelném čerpadle doslouží starý pístový kompresor , vyměňuje se nejčastěji za Scroll kompresor. Základním prvkem tepelného čerpadla je kompresor , který zajišťuje. Výměna stojí do tisíc korun.


Získejte dotaci na výměnu starého kotle za tepelné čerpadlo 20. Jedinou strojní součástí tepelného čerpadla je kompresor , jehož životnost je.

Přibližně po patnácti letech je nutná generální oprava či výměna kompresoru. Moderní tepelná čerpadla šetří energii a snižují emise škodlivin Teplo je. Poskytujeme bezplatnou záruku na materiál kompresoru tepelného čerpadla po. Firma Vaillant Group dbá rovněž i na kvalitu instalace tepelného čerpadla.


Pravidelná údržba kompresoru obvykle zahrnuje výměnu filtru oleje a nasávaného vzduchu, výměnu separátoru oleje, kontrolu klínových řemenů nebo spojky, měření vibrací ložisek, kontrolu. Jednu sestavu TČ s tímto kompresorem (systém země-voda) jsem v minulých dnech. Jde o třísložkové chladivo a dá se použít bez výměny oleje. MPa tepelný výkon při teplotě na . Chtěl bych instalovat tepelné čerpadlo vlastní výroby VZDUCH-VODA.


Tepelná čerpadla , Produkty a služby, Infraclima. Je lhostejné, zda plánujete výměnu starého topení nebo zda vybíráte topný systém do. Další zefektivnění elektropohonů kompresorů tepelných čerpadel přineslo.


Dále nabízíme výměny kompresorů , veškeré zásahy do chladíciho okruhu a také. Výmena starého nefunkčného kompresora za nový kvalitný Scroll kompresor stojí . Po výměně kompresoru za vhodnější typ ( doporučuji Copeland Scroll) lze provozovat dle konstrukčních možností, tj. Převážná část vzduchových tepelných čerpadel má scroll kompresor , ale ne každé pracuje správně.

U některých strojů se dokonce zvyšuje četnost výměny. Zvládneme běžný servis, ale i náročné opravy nebo výměnu zařízení. Kromě servisu také navrhujeme a instalujeme tepelná čerpadla. Přestože ceny tepelných čerpadel klesají, stále jde ve srovnání s. Zde jsou uvedeny veškeré otázky a odpovědi týkající se tepelných čerpadel vzduch-voda. Proč používat dohřev místo kompresoru s větší kapacitou?


Přehled záručních podmínek na tepelná čerpadla CTC Regulus. Náklady spojené s výměnou kompresoru hradí jeho vlastník. Pokud si s výběrem tepelného čerpadla nevíte rady, rádi Vám pomůžeme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky