pondělí 31. srpna 2015

Reproduktorová mřížka

Reproduktorová mřížka VDAC32. Kryt plastový s plastovou mrížkou na repro průměru 9 rozteč otvoru 12 černý polystyren. Náhradní díly k reproduktorům - mřížky , svorky, podložky.


Velký výběr zvukové techniky známých značek. Levné ceny, kvalitní zboží. Celkem k náhledu obrázků.

Prohlédněte si naši širokou nabídku. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . V děrování vzdálenost děr mm. Dodávka neobsahuje montážní sadu plastových úchytů a . Krycí mřížka na ochranu reproduktorů. Podspeakers reproduktorová mřížka.


PodSpeakers je Dánská společnost zabývající se výrobou prvotřídních Hi-Fi reproduktorů a příslušenství. Zajímavé články k tomuto produktu: Chcete si složit vlastní přenosný reproduktor s bezdrátovým mikrofonem a baterii? Slouží k ochraně reproduktorů před mechanickým poškozením.

Průměr: (1cm) Barva: černá. Materiál: Kov, gumový kroužek . Celkom k náhľadu obrázkov. Prodáváme a instalujeme autorádia, navigace, multimédia do aut. Dostupnost: skladem u dodavatele (a více ks) Zboží u Vás bude 09.


Příchytka repromřížky plast. Mercateo, zásobovací platformy pro podnikatelské subjekty. Příslušenství,díly,součástky-slaboproud. Nezapomeňte připojit kabely k reproduktorovým svorkám na reproduktoru před tím, než. Pokud držíte reproduktor za reproduktorovou mřížku nebo za kabel,.


Z perforovaného ocelového plechu. Plastová dveřní a nábytková mřížka RD - bílá. Tak budete potřebovat nůžky,lepidlo,a sítko z reprobeden.


Audio - Akustické měniče - Magnetodynamické. Přílohy: Kliknutím zvětšíte. Pokud máte jakékoli otázky ohledně mřížky na reproduktory, autohifi,. Sinus Live G10i - reproduktorové mřížky průměr 100mm.


Cena: 1Kč (1Kč bez DPH) Sleva při platbě předem.

Měřící osa mikrofonu se nacházela v akustické ose reproduktorové. Konstantní směrovost s mřížkou s vlnovodem. Předvídatelná kvalita zvuku (s volitelnou zadní krabicí).


V přední části naleznete zrcadlící okrasnou lištu s dotykovým displejem. Součástí konstrukce je i zaoblená reproduktorová mřížka z kovu a postranní části z . Univerzální anténa do přední .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky