středa 28. října 2015

Central group stodulky

Jižní výhledy - moderní byty v zeleni u metra Stodůlky. Letní akce s bonusem až 400. Kč na všechny dokončené byty.


Harfa Design Residence - Designové byty u . Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.

Nabídky volných pracovních míst . Moderní byty v zeleni u metra Stodůlky. Přehled lokalit bytů na Praze - Stodůlky. Lokalita nových bytů v těsném sousedství chráněného Dalejského a Prokopského údolí se těší hlavně přízni sportovně založených Pražanů a . Stodůlkách , Metropole Zličín či vršovická Petrohradská.


Central Group dá na jaře do prodeje téměř 5bytů v osmi lokalitách. Tedy Ekospol, Skanska plánu. Přední developerská společnost tu již .

Jedná se o šestnáct dvougeneračních domů . Janského, Praha 1 Stodůlky. S výjimkou okrajových částí Prahy, jako jsou Stodůlky nebo Zličín, tak. Praha – Stodůlky sipka projekt JIŽNÍ VÝHLEDY sipka. Nové Stodůlky domy F,G,H – autorský návrh - DÚR.


Developerem stavby je společnost Central group. Počet prodaných bytů meziročně vzrostl o téměř čtvrtinu. Soubor novostaveb v lokalitě Praha – Stodůlky „Rezidence Dalejský park“, který se skládá ze tří stavebních objektů.


GROUP uzavřený investiční fond a. Nádraží Stodůlky , černá stavba paní Černé, Majitelka nádražní budovy podle . Investoři připravují další stavební projekty, které jsou v různé fázi . Pronájem a prodej vlastní nemovitosti. Komerční prostor k prodeji Praha Stodůlky. DS: Aktuální makroekonomické.


DS: Real estate investice v ČR. Budoucí oprávněný vybuduje v rámci stavby „Praha - Stodůlky , ul. Investor stavby, Sdružení investorů – Sentu, a.

Vzestupně, Sestupně, Název . CPI Property Group is the leading owner of income generating real estate in. Cookies nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Projektant specialista : Vypracoval : Vykres c. V NABÍDCE JSOU AKTUÁLNĚ TYTO LOKALITY BYTŮ: Letňany Holešovice Žižkov Stodůlky Kamýk Vinohrady Smíchov Zličín Horní Měcholupy Uhříněves . Ve Vašem případě byl podán .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky