pátek 23. října 2015

Dvouplotýnkový vařič na propan butan

Plotýnkový vařič na bombu 220mm, velký GUCIO Turistický jednoplotýnkový plynový hořák na propan-butan. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka. Campingový dvouplotýnkový vařič na propan-butan. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Campingaz Base Camp dvouplotýnkový plynový vařič.

Prodám dvouplotynkový plynový vařič na propan - butanovou lahev. Příslušenství propan butan. Stolní plynové vařiče na propan - butan jsou ideálním pomocníkem pro Vaše vaření na chatě, chalupě nebo zahrádce. Pro přípravu teplých pokrmů jistě budete potřebovat dvouplotýnkový vařič 400-S. Cestovní ponorný vařič 3W.


Plynový vařič dvouplotýnkový Double. Aby vařič fungoval, je nutné ho připojit k propan - butanové lahvi s hmotností kg,. Dvouplotýnkový vařič na propan butan robustní konstrukce z lisované oceli a lakovaným povrchem.


Typ: Nový produktOutdoorový cestovní vařič na propan - butan , pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod.

Universální sada pro vařiče Meva. Praktický, přenosný pomocník při Vašem grilování. Vařič PB Picamp, MEVA dvouplotýnkový vařič na propan-butanovou bombu. Vařič na propan - butan BASE CAMP je idální jako náhrada sporáku při cestách do kempů nebo na chatu. Kompaktní lehký dvouvařič na propan butan , se dvěma hořáky z nerezové oceli.


Vybírejte z naší nabídky přenosných campingových plynových vařičů a kartuší na propan butan. Vařiče představují alternativu ke klasickým varným deskám. Jejich hlavní předností jsou malé rozměry a skladnost. Mohou být jedno nebo dvouplotýnkové.


Nejběžnější typ kartuše se závitem, kompatibilní s většinou vařičů včetně samostatně stojících. Vhodné na chatu, ještě někomu . Vařič je skvěle zpracován, snadno se udržuje i . Jednoplotýnkový vařič QP 5kW FOKER. Celolitinový jednohořákový vařič na Propan - Butan s plynulou regulací výkonu . Kartuše s náplní Extreme ( propan , butan ) jsou ideální pro použití v zimě, . Novinka na našem trhu plynový vařič 2v1.


Rychlé a jednoduché použití bud na kartuše nebo na bombu. Skvělý univerzální vařič zakoupíte na .

Cena 1kg propanu ať už ve 2kg anebo 10kg láhvi je téměř totožná. Robustní vařič na propan butan s mosaznými rozptylovači a chromovanou mřížkou. Vařič se připojuje pouhým našroubováním ke kartuši s propan - butanem , která.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky