úterý 20. října 2015

Kdo platí výměnu vodoměru

Kdo platí opravu špatných kohoutů před a za vodoměrem , který patří SčVK. Výměna vodoměru na SV- kdo platí 20. Zjistila jsem, že by se vodoměry měly nově měnit zhruba po či letech.


Otázka je, kdo tu výměnu má platit. Bojím se, že vlastník, což je .

A prý jsou brány jako vybavení bytu a budou tyto náklady postupně rozpouštěny do nájmu. Neměly by indikátory a vodoměry zaplatit město? Tato výměna byla uhrazena z . Co se týče výše nákladů za drobné opravy, pak platí , že byste měla být povinna uhradit částku maximálně.


Kdo hradí výměnu indikátorů tepla a vodoměrů ? Dobrý den, zajímalo kdo je vlastníkem vodoměru ? Teoreticky můžete výměnu vodoměrů platit z fondu oprav, pokud takový máte.

Zda odběrateli nebo dodavateli, v mém případě je dodavatel naše obec. Jak to tedy vlastně je a kdo co platí ? Kdo platí pořízení, či výměnu - vlastník BJ nebo je placeno z fondu oprav SVJ? Odpověď: Měřiče tepla, vodoměry a indikátory vytápění v bytech jsou. Které opravy platí obyvatel bytu a které by měl uhradit vlastník domu? Jak mám postupovat v případě zjištění poškozené plomby vodoměru ? Kdo je vlastníkem uzávěrů před a za fakturačním měřidlem?


Kdo je povinen platit stočné za srážkovou vodu? Výměny v těchto případech hradí vlastník vodovodní přípojky. Pro bytové vodoměry platí povinnost SVJ či družstva zajistit povinné úřední. Obecně platí zásada, že jedna nemovitost s číslem popisným = jedno odběrné místo, pro které se zřizuje. V záležitostech spojených s bytovým vodoměrem (osazení, výměna , reklamace spotřeby vody aj. ) . SVJ si schválilo na shromáždění výměnu vodoměrů v bytech s tím,.


Dle uvedeného ustanovení pro společenství vlastníků platí , že je povinno . Takže můj dotaz, zní kdo tyto opravy má platit , protože každá je nad. Bydlím v činžovním domě, kdo určuje, kolik za odebranou vodu zaplatím?

Za požární vodoměr platí odběratel pevnou složku vodného podle hodnoty trvalého. Odběratel hradí výměnu vodoměru pouze v případě, že je nutné vyměnit . VODOMĚR , KDO JE JEHO VLASTNÍKEM. Osazení, údržbu a výměnu vodoměru provádí provozovatel. Náklady na přezkoušení a výměnu vodoměru tu hradí dodavatel vody. Což o to, zařídit si to můžu, ale kdo to zaplatí?


A kdo dělal ten odečet a poznal nefunkční vodoměr ? Výměnu vodoměru platí jeho majitel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky