úterý 27. října 2015

Termofrost p

TERMOFROST P kapalina nemrznoucí, litrů. Ekologická kapalina na bázi monopropylenglykolu, která se používá do všech druhů topných systémů jako teplonosný přípravek a současně tyto systémy. Do bodu tuhnutí až -32°C podle zředění vodou . Kapalina na bázi monopropylenglykolu s nízkým bodem tuhnutí se používá do všech druhů topných systémů jako teplonosný přípravek, současně chrání . Jde o ekologickou kapalinu na bázi mPG, která se používá jako teplonosný přípravek s nízkým bodem tuhnutí v topných systémech, tepelných . Vykurovací systém chráni pred zamrznutím a . Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Máte nějaké zkušenosti s nemrznoucí kapalinou od firmy AGRIMEX? Který byste vzali do topení? Cena dohodou u obchodního . LCD monitor LG 25UM58- P Ultraširoký monitor s poměrem stran 21:a QHD rozlišením obrazu je prostě dokonalý na každý stůl pro práci i zábavu.


Pro zajištění dostatečné antikorozní ochrany doporučuje výrobce ředění max 1:2. Porovnání cen termofrost p l, srovnání cen termofrost p l na portálu HLEDEJCENY. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb.


IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI : 1. Termofrost P Voda bod tuhnutí. Brzdové kapaliny ( DOT a DOT ). Kapaliny pro solární systémy ( Kolekton P super ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky